Már csak egy nap...

...és kiderül, melyek voltak a 2011-es év legjobb albumai!

Egy hónapja zajlik a szakmai szavazás, s már az eredmény sem várat sokáig magára. Közben a helyszínen gőzerővel zajlanak az előkészületek...

2012. május 8-án, az este 8 óra 45 perckor kezdődő műsorban kiderül, melyek voltak a 2011-es év legjobb albumai, s ezekért kik kapják az idei Fonogram díjakat!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége által rendezett kiemelkedő zenei eseményt, az egykori Arany Zsiráf utódjaként elindított Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet élőben közvetíti a Magyar Televízió.

Az Internet-en pedig a kulisszák mögé is betekinthetünk a műsor ideje alatt, a "Fonogram Backstage" live stream jóvoltából, a Fonogram Facebook oldalán, ahol ezekben a percekben még részt lehet venni a hamarosan záruló rajongótoborzóban, melynek nyereménye egy iPad!

A nagyszabású, látványos gálaesten fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója, s a tavalyi év legnagyobb zenei sikereinek és teljesítményeinek járó elismeréseket illusztris díjátadóktól vehetik át az arra érdemesek, összesen tizennyolc kategóriában.

S hogy kik is kapják a díjakat? Megtudhatjuk 2012. május 8-án, kedden 20 óra 45 perctől, élőben az m1-en!

További információk a www.fonogram.hu weboldalon találhatók.

© 2012 Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (Az IFPI Magyar Csoportja) | Leiratkozás a hírlevélről
1113 Budapest, Harcos tér 5. | tel.: 06 1 3914200 | fax: 06 1 2002679 | e-mail: info@mahasz.hu

powered by lightmedia