Jegyek kaphatók elővételben online ide kattintva és a Millenárison.

Hallgassa a Jazzy Rádiót mobiltelefonon is!

Elkészült a jazzy.hu weboldaluk mobilra optimalizált verziója!

Próbálja ki Ön is a könnyű kezelőfelületet, ahol csupán egy "érintéssel" elérhetőek a leggyakrabban használt ikonok!

Dr. Háver-Varga Mariann

A Dr.Jazzy műsorvezetője, jogász és Bálint büszke anyukája

Megvallom, kicsi koromtól feltűnően érdeklődtem minden orvosi dolog iránt, de aztán 10 évesen, a Petrocelli sorozatba beleszeretve, megszületett a nagy elhatározás, hogy én bizony ügyvéd leszek. Aztán felnőve, a jogi tanulmányok befejezése, szakvizsga után még évekig úgy gondoltam, hogy megváltom a világot, majd - ahogy nagyon sokan a környezetemben - átestem néhány betegségen, ami akár akartam, akár nem, más irányba terelt. A klasszikus gyógyszeres kezelés nem segített; éveken át tartó kínlódás után kezdtem lassan más, alternatív lehetőségeket keresni.

A folyamat során sokféle testi és lelki átalakuláson mentem keresztül, többek között rájöttem arra, mennyire fontos, hogy mindennap legyen valami öröm az ember életében, hogy a munkámban is legyen szenvedély, és hogy nem bízhatom rá másra a saját sorsomat. Időközben pr-es és CSR diplomát is szereztem, és üzleti etikát tanítok, mert azért a világmegváltásról még nem mondtam le ;-) A környezettudatosság is az egészséges életmód részévé vált az életemben. Most az anyaság a legnagyobb örömforrás számomra, Bálint fiam a mindennapok csodája. Jó látni, hogy a dr.Jazzy műsorom hallgatói közül is sokan -végigmenve ugyanezen a különleges gyógyulási folyamaton - hatalmas életörömmel "térnek vissza" a saját életükbe.

Hallgassa Mariann Dr. Jazzy egészségmegőrző műsorát minden szerdán 19 és 20 óra között!

A Tavaszi Jazzy Napok 3. napjára (május 19. szombat) tervezet Fábián Juli & Zoohacker koncert sajnos betegség miatt elmarad. Az előre megvásárolt belépőjegyeket a jegy.hu visszafizeti.

(c) 2012 | Magyar Jazz Rádió Kft. | 1022 Budapest, Detrekő utca 12. | jazzy@jazzy.hu | +36 1 787 6992
Ön azért kapja ezt a levelet, mert feliratkozott a www.jazzy.hu hírlevelére. A leiratkozáshoz kattintson ide.

powered by lightmedia