A LEVÉL TARTALMA:

  1. MEGHÍVÁS FELKÉSZÍTŐ TRÉNINGRE - POOJA (PUDZSA) INDIAI MESTERREL, VASÁRNAP BUDAPESTEN!!!
  2. LEGKÖZELEBBI ELŐADÁSOK
  3. REGISZTRÁCIÓ, BEAZONOSÍTÁS ÉS AZ OLVASÁS MENETE
  4. KUTATÁSI DÍJ HOZZÁJÁRULÁS - MAGYARORSZÁGI DÍJAK
  5. ELKÖTELEZETT MUNKATÁRSAKAT VÁRUNK SZERETETTEL

Kedves Kereső!

Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének nevében ezúton szeretném kifejezni örömömet, hogy segítségére lehetünk élete egyik legizgalmasabb, legkülönlegesebb élményének, és LEGFONTOSABB ESEMÉNYÉNEK megvalósulásában: a személyes pálmalevelének felkutatásában!

Namaste*
Oszter Tamás
Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének Nagykövete

*Indiai köszöntés jelentése: Az Isten bennem tiszteleg az Istennek Benned


FELKÉSZÍTŐ TRÉNING - POOJA (PUDZSA) INDIAI MESTERREL, VASÁRNAP BUDAPESTEN!!!

Hatalmas sikerrel végződött a második pooja is, vasárnap 16-án 14 órakor lesz a harmadik!

Szeretettel meghívunk 2010. május 16-án (vasárnap) 14-17 óráig a felkészítő tréningre, amelyet minden olyan regisztrált keresőnek tartunk, akik december-január hónapban regisztráltak, vagy akik úgy érzik, hogy már közel van a levelük beazonosításának időpontja, illetve bárkinek, aki hívást érez, hogy jelen legyen. Ha valaki már volt az előző két pooja valamelyikén, s szeretne újra jönni, ismételten szeretettel várjuk. A felkészítés időtartama 3 óra. A felkészítést Suresh, Indiai Mester és Oszter Tamás tartja.

A felkészítő tréninggel kapcsolatban Suresh, Indiai Mester és Oszter Tamás a következő üzenetet szeretné átadni:

"Kedves Kereső! Az elmúlt 2500 évben emberek milliói élték át a személyes pálmalevelük felolvasását. A legtöbben aképpen nyilatkoztak erről az elképesztő eseményről, hogy olyan jelentősséggel bírt az életükben, mint a gyermekük születése, vagy egy új élet kezdete, egy ujjászületés. Az elmúlt évezredekben az emberek véres verítékkel jutottak el a pálmalevelük felolvastatásáig, amely szenvedés a felolvasás előtt szükségesnek bizonyult. A szentek tisztában vannak vele, hogy minden jelentős dologért az életben keményen meg kell dolgozni. Ez a tréning azért rendkívül fontos, hogy megfelelő egyensúlyba hozza az emberek energiáit, amely egyensúly kialakításához korábban csak szenvedések árán juthattak el, ám mindig is szükséges feltétele volt a sikeres pálmalevél olvasásnak, illetve a levelük tartalmának megfelelő feldolgozásának. A maharishik, akik a pálmaleveleket írták, azt üzenték nekünk, hogy azoknak az embereknek, akiknek mostantól nem kell megdolgozniuk a levelükért, szükséges lehet egy minimum néhány órás elvonulás, melynek keretein belül meghallgathatják a maharishik speciálisan nekik szóló üzenetét előadás és gyakorlatok formájában. Ezt az eseményt másnéven POOJA-nak hívják (pudzsa-karmatisztító gyakorlat), amely megkíméli az embert további felesleges szenvedésektől. Ha úgy érzed, hogy jönnöd kell, szeretettel várunk ..."

A részvétel természetesen nem kötelező, de jó szívvel ajánljuk!

FIGYELEM!

A HATALMAS SZÁMBAN ÉRKEZŐK, ÉS A HELY BEFOGADÓKÉPESSÉGÉNEK KORLÁTOZOTTSÁGA MIATT, CSAK VISSZAIGAZOLT ELŐZETES REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN TUDUNK LEHETŐSÉGET ADNI A RÉSZVÉTELRE.

AMENNYIBEN SZERETNE JÖNNI A POOJA-RA, KÉRJÜK, HOGY A 70-342-3460 SZÁMRA KÜLDJÖN EGY SMS-T TELEFONJÁRÓL A KÖVETKEZŐ ÜZENETTEL: POOJA + NÉV + HÁNY FŐ ÉRKEZIK ÖNNEL.

EZT KÖVETŐEN, HA VAN MÉG HELY, AKKOR KÜLDÜNK EGY VISSZAIGAZOLÁST, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK! HA MÁR NINCS HELY, AKKOR MEGÍRJUK A KÖVETKEZŐ POOJA IDŐPONTJÁT, AMELYET CSAK AZOKNAK TARTUNK, AKIKNEK MÁR NEM TUDTUNK HELYET BIZTOSÍTANI ERRE A VASÁRNAPIRA.

A Pooja időpontja: 2010. május 16. vasárnap, 14-17 óráig

Helyszín: Sóter Klub, Budapest VI. ker., Dessewffy u. 53.

Részvételi díj: egységesen 2500 Ft / fő

INFÓ: 70-342-3460


LEGKÖZELEBBI ELŐADÁSOK

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Tamás nagysikerű előadásaira, ahol lehetősége lesz kitölteni a kereséshez szükséges adatlapját is!

SZEGED

Téma: Pálmalevelek - A világ legtitokzatosabb könyvtára...
2010. május 19. szerda 18.00
Kereskedelmi és Ipakamara Konferenciaterem
Szeged Párizsi krt. 8-12.
Előadó: Oszter Tamás
Jelentkezni lehet: info@programmix.hu vagy 06 20 347 8282

BUDAPEST

Téma: Pálmalevelek - A világ legtitokzatosabb könyvtára...
2010. május 28. péntek 16:00
Soter, 1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
Telefon: 06 70 342 3460
Előadó: Oszter Tamás

TÉMA: REJTETT KÉPESSÉGEINK HATÉKONY FELÉBRESZTÉSE
2010. május 28. péntek 19:00
Soter, 1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
Telefon: 06 70 342 3460
Előadó: Oszter Tamás


REGISZTRÁCIÓ, BEAZONOSÍTÁS ÉS AZ OLVASÁS MENETE

A KERESÉS 3 SZAKASZBÓL ÁLL:

1. REGISZTRÁCIÓ

Az interneten történt előregisztráció még nem elegendő a keresés megkezdéséhez, mert nem rendelkezünk minden szükséges információval. Ezért hamarosan megkeressük Önt telefonon, és a részletek megbeszélése után valamelyik megyei központunkban személyes találkozóra kerül sor.

Ekkor kitöltjük Önnel a keresés elindításához szükséges adatlapot, elkérjük a születési dátumát és ujjlenyomatot veszünk (hölgyek esetében bal-, férfiak esetében a jobb hüvelykujj lenyomatát). Ezt az adatlapot juttatjuk el Indiába, a pálmalevél kereső szent emberekhez, akik azonnal elkezdik a kutatást, hogy mihamarabb megtaláljuk az Ön pálmalevelét!

2. PÁLMALEVÉL KERESÉSE

Az ujjlenyomat sajátosságai alapján a pálmalevél olvasó szent emberek készítenek egy betűkből és számokból álló kódot. A kutatás lényege és célja, hogy ezt a kódot megtalálják a mintegy 200 indiai pálmalevél könyvtárban tárolt levelek valamelyikén.

A levelek keresése rendkivül összetett feladat. Több száz ember - pálmalevél kereső szent emberek, pálmalevél olvasók, ügyintézők, regisztrátorok, kapcsolattartók, tolmácsok, futárok - összehangolt munkája szükséges ahhoz, hogy Ön végül találkozhasson a pálmalevelével.

A találati arány átlagosan 92%, azaz 100 emberből 92 embernek van rá esélye, hogy megtalálja a saját pálmalevelét. Általában azok az emberek érzik, hogy kerestetniük érdemes, akiknek valóban van egy, vagy ritkább esetben akár több pálmalevelük is -ez már 2500 éves "hagyomány". Magyarországon mintegy 162 ezer embernek létezik pálmalevele, világszerte összesen kb. 250 ezer magyarnak!

Különös tekintettel a pálmalevelek nagy számára és térbeli eloszlására, illetve a pálmalevelüket keresők növekvő számára, a keresés időtartama a következőképpen alakulhat:

Ha az adatlapját személyesen kitölti nálunk

2010 május 15-ig a keresés időtartama jelenleg kb. 6-10 hónap
2010 május 30-ig a keresés időtartama jelenleg kb. 9-11 hónap
2010 június-december között, a keresés időtartama jelenleg kb. 1 év

Amint megtaláljuk az ujjlenyomatához tartozó pálmalevél köteget, elhívjuk Önt a legközelebb eső Pálmalevél Központba, hogy egy pálmalevél olvasó szent ember és a tolmácsaink segítségével elvégezzük a beazonosítást élő internetes video konferencia kapcsolaton keresztül, amely kb. 30-60 percet vesz igénybe.

A beazonosításra váró pálmalevél kötegben átlag 20-80 pálmalevél található. Ezekből valamelyik már valószínüleg az Ön pálmalevele! Életnagyságban vetítjük ki a pálmalevél olvasót Ön elé, aki a levelek tartalmából olvas fel. Önnek igennel, vagy nemmel kell közben jelezni, hogy életében szerepelt-e ilyen esemény, vagy sem. Konkrét nevek, időpontok, események hangzanak el, amelyek alapján egyértelműen kiderül, hogy a kötegben szereplő levelekből melyik az Öné. A kötegben szereplő többi levél tulajdonosainak sorsa, tulajdonságai és életkörülményei meglepően hasonlíthatnak az Önéhez (akár események, időpontok és nevek is egyezhetnek).

Sikeres beazonosítást követően 3 lehetőség áll rendelkezésére:
1.) Egyénileg utazik Indiába, hogy felolvastassa magának személyes pálmalevele tartalmát.
2.) Csoportjainkkal utazik Indiába, amely lényegesen alacsonyabb költséggel jár, mint az egyéni utak
3.) Budapesti vagy megyei Pálmalevél Központjainkon keresztül olvastatja fel pálmalevelét, így nem kell Indiába utaznia érte. A központjainkon keresztül történő olvasás két anyanyelvi tolmács (hindi- vagy tamil-angol, illetve egy angol-magyar) és a pálmalevél olvasó szent ember segítségével történik élő internetes kapcsolaton keresztül, ahol életnagyságban találkozhat az íróasztal másik oldalán a pálmalevél olvasó szent emberrel és a saját pálmalevelével. A felolvasás kb. 60 percet vesz igénybe, meghitt környezetben történik, és az eseményről fényképeket és hangfelvételt készítünk Önnek (kérésre videófelvételt is).

Amennyiben a pálmalevelét nem találjuk meg legfeljebb 6 hónapon belül, úgy automatikusan új keresést kezdeményezünk, amely további térítést nem igényel! Legfeljebb 2 alkalommal indítjuk újra a keresést térítésmentesen.


KUTATÁSI DÍJ HOZZÁJÁRULÁS - MAGYARORSZÁGI DÍJAK

A Nagykövet Úr határozott kérésére az indiai pálmalevél olvasó szent emberek nagykövetük szülőhazájának állampolgárai részére kivételes engedményeket biztosítottak - egyrészről hazánk az első nemzet a történelemben, aki a távolból kerestetheti polgárai pálmaleveleit, valamint minden más országhoz képest kedvezőbb áron teheti ezt meg, hogy minél több emberhez eljuthasson a lehetőség minél rövidebb idő alatt. A magyarországi kutatási díj hozzájárulás több mint 40%-kal alacsonyabb bármely más országban érvényes díjnál.

A kutatási díj hozzájárulás 16.000 forint napi árfolyamtól függően (4000 Indiai Rúpia), amelyet akkor szükséges fizetni, amikor személyesen felkeres minket, hogy ujjlenyomatával valamint aláírásával ellássa az adatlapját.

A beazonositás és felolvasás összes költsége 29.000 Ft napi árfolyamtól függően (7250 Indiai Rúpia), amely tartalmazza a pálmalevél olvasó, a két tolmács, és a hangfelvétel díját a két alkalomra kivetítve összesen, bármelyik magyarországi központunkban.

Amennyiben bárkinek nehézséget okoz a díjak egyösszegben való kifizetése, lehetősége van a díjakat részletekben fizetni (havi előtörlesztésben, kamatmentesen) a következő módon:
Első részlet: az adatlap aláirásával egyidejüleg 9000 Ft fizetendő a helyszinen.
További részletek: 8 x 4500 Ft havonta készpénzben, vagy átutalással.
Amennyiben a keresés sikertelen (erre az esély kevesebb, mint 8%), a beazonosítás és felolvasás összegét visszatérítjük.


ELKÖTELEZETT MUNKATÁRSAKAT VÁRUNK SZERETETTEL

Gyönyörű, ám rendkívül összetett feladatot végzünk hazánkban, a nyugati világ országaiban, és Indiában. Továbbra is rengeteg emberre van szükségünk a feladat megvalósításához: a 110 millió ember leveléhez juttatásához. Ha elkötelezettséget érez, hogy segítsen nekünk, hazánkban, vagy bárhol a világon, illetve úgy érzi, hogy velünk szeretne dolgozni az emberekért a jövőben kérjük, írjon nekünk a munkatarsak@palmalevelek.hu email címre további információkért. Aki angol, vagy német anyanyelvi tolmácsnak szeretne jelentkezni, kérjük, a tárgy mezőbe írja be, hogy TOLMÁCS.

Leiratkozás a hírlevélről