ADRI: ELTŰNNÉK VELED

"Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége", "első hallásra lenyűgöző, fantasztikus hangszín" - csak néhány vélemény, amelyek vezető zenei szakemberektől hangzottak el Adri kapcsán. "Eltűnnék veled" címmel pedig a közelmúltban napvilágot látott a fiatal énekesnő debütáló albuma.

Adri első kislemeze "Szinglik éjszakája" címmel került a rádiók zenei szerkesztőihez, a dal egyébként főcímdala volt az azonos című mozifilmnek. A producerek hosszas válogatás után, ismert sztárelőadókat megelőzve választották ki Adrit, aki előadásmódjával, megjelenésével, hangjával, pozitív kisugárzásával azonnal elbűvölte a filmes szakembereket. A "Szinglik éjszakája" rögtön a csúcsra repítette a fiatal tehetséget, a dal 25 hétig szerepelt a MAHASZ Rádiós Top 40-es listáján, ami nem kis bravúr egy új előadótól.

Bemutatkozó albuma "Eltűnnék veled" címmel november 12-én került a lemezboltokba... és mit várhatunk Adri első nagylemezétől? Mai, elektronikus popzenét, ötvözve a '80-as évek hangzásvilágával, dögös slágereket egy különleges, tehetséges énekesnő tolmácsolásában.

A rendkívül változatos albumon főleg Pacsai Márk dalai kaptak helyet, de Szakos Krisztián (Ákos) nevét is megtaláljuk a szerzők között. A lemez egyik különlegessége az "Égni veled újra" című dal, melyben Adri az egyik legnépszerűbb sztárénekessel, Varga Viktorral énekel duettet. A korongot felvezető kislemezhez ("Eltűnnék veled") pedig olyan video készült, amely eddig teljesen egyedülálló Magyarországon, hiszen ez az első 3D-ben forgatott videoklip. Ezzel a világszínvonalú csúcstechnológiával még egyetlen előadó sem dolgozott!

Tehát minden adott ahhoz, hogy egy igazi sztár szülessen, és Adri bemutatkozása új színt hozzon a hazai popzene palettájára.

Adri - Eltűnnék veled tracklista

1. Intro
2. Eltűnnék veled
3. Szinglik éjszakája
4. Nekem is kell
5. Mit tehetnék mást
6. Égni veled újra
     (duett Varga Viktorral)
7. Balaton
8. Állj meg (feat. Deniz)
9. Súlytalan a perc
10. Rohanó szerelem
11. Éjfél után
12. A vadmacska
13. Jégvirág
Bónusz:
14. Shouldn't need you (Eltűnnék veled - angol verzió)
15. Hey hey baby (Így a jó - angol verzió)


LETÖLTÉS: ADRI SAJTÓFOTÓK

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


Magneoton hírlevél | www.magneoton.hu | 06 1 3920550
Promóció > sajtó: Bucsai Tímea | bucsai.timea@mton.hu
> rádió/tv: Csontos Noémi Virág | csontos.noemivirag@mton.hu
Menedzsment: Bara Csaba | atlantisco@gmail.com | 06 70 2107425
Leiratkozás a hírlevélről

powered by lightmedia