LINKIN PARK - LIVING THINGS

Megjelent a Linkin Park vadonatúj, ötödik stúdióalbuma "LIVING THINGS" címmel. A Chester Bennington, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave 'Phoenix' Farrell, Joe Hahn és Mike Shinoda alkotta zenekar új korongjának első, "Burn It Down" című kislemezdalához készült videoklip megtekinthető itt.

Az új Linkin Park-lemez producerei Rick Rubin (Adele, Metallica) és a csapat vokalistája, multi-hangszerese, Mike Shinoda voltak - csakúgy, mint a legutóbbi két Linkin Park-album esetében. A Rolling Stone magazin szerint: "Az anyag a csapat 2000-es debütáló albuma óta a legerősebb."

A zenekar azzal magyarázza a lemez címét, hogy a dalok szövege igen személyesre sikerült. "Nem döntöttük el, hogy egy bensőséges lemezt akarunk írni" - mondja Mike Shinoda. "Egyszerűen csak leültünk, és ezek a témák jöttek ki belőlünk. Az előző korongjainkon inkább globális és szociális problémákkal foglalkoztunk, ezen az albumon pedig személyesebb témák kerültek előtérbe."

A zenekarvezető még azt is hozzátette, hogy az új anyag azokra az időkre emlékezteti őt, amikor a bandát még Hybrid Theory-nek, azaz hibrid elméletnek hívták. Azért is volt ez a csapat neve anno, mert ez a kifejezés írta le legjobban azt a zenét, amit játszanak. Ezúttal is rengeteg stílus hatott a zenekarra a dalszerzés során, ezt kovácsolták a tagok egy egységes Linkin Park hangzássá.

Kapcsolódó anyagok:

Mike Shinoda-interjú a Rolling Stone magazinban » Videó a Living Things fotózásról »
Making of "Burn It Down" videó #1 » Making of "Burn It Down" videó #2 »
Letölthető Linkin Park logók: jpg | ai

Linkin Park "LIVING THINGS" album tracklista:

1. LOST IN THE ECHO
2. IN MY REMAINS
3. BURN IT DOWN
4. LIES GREED MISERY
5. I'LL BE GONE
6. CASTLE OF GLASS
7. VICTIMIZED
8. ROADS UNTRAVELED
9. SKIN TO BONE
10. UNTIL IT BREAKS
11. TINFOIL
12. POWERLESS


LETÖLTÉS: LINKIN PARK SAJTÓFOTÓK

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!


Magneoton hírlevél | www.magneoton.hu | 06 1 3920550
Promóció » sajtó/tv: Bucsai Tímea | bucsai.timea@mton.hu
» rádió: Csontos Noémi Virág | csontos.noemivirag@mton.hu
Leiratkozás a hírlevélről

powered by lightmedia