LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

PAPA JO feat. DUKAI REGINA
Te vagy az

(Bedlam Records)

Radio version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A VIVA zenecsatornán pár hete látható Dukai Regina és Papa Jo nem mindennapi videoklipje. A "Te vagy az" című tempós R'n'B sláger zenei szakemberek szerint a 2010-es tavasz egyik legnagyobb rádiós favoritja lehet!

A közös munka ötlete közel egy éve fogalmazódott meg az énekesnőben és a rapperben. Regina gyakori vendége a Peaches and Cream partisorozatnak, melynek egyik hangulatfelelőse MC Papa Jo. A közös bulizások alkalmával a fiatalok hamar megtalálták a közös hangot, és kitalálták, hogy készítenek egy duettet a mindkettejük által kedvelt R'n'B stílusban.

Még 2009 áprilisában született meg a "Te vagy az" című dal, melyet a nagyérdemű a 2009-es VIVA Comet gálán hallhatott először. Ezt követően minden héten felcsendült a felvétel a PNC partikon, és hamar a közönség kedvencévé vált.

A dalhoz novemberben forgattak videoklipet, méghozzá 5 millió forintos költségvetésből. Ez Magyarországon egyedülálló dolognak számít, eddig csak a VSOP-nak és Papa Jo-nak készült hasonló összegből klipje, szintén a Bedlam Records gondozásában.

A klip egyszerű és nagyszerű. Papa Jo és Regina megérkeznek a Pink! Clubba barátaik társaságában, hogy egy fergetegeset bulizzanak. Jóképű pasik, szexi lányok, remek hangulat és tökéletes zene. Akárcsak egy Peaches and Cream partin.

A közös dal egyre népszerűbb a fiatalok körében - lassan, de biztosan menetel felfelé a különböző slágerlistákon.

További info és műsorrendelés:
Bedlam Records | Papp Gergely | 06 70 381 8380

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia | www.lightmedia.hu