LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

CALYPSO
My Life (Vol. 2)

(szerzői kiadás)

Radio edit mp3
A teljes maxi mp3/zip

Kedves rádiósok!

A Calypso két komoly zenei előképzettséggel rendelkező fiatal, Tóth Boglárka és Lorkó Dávid közös projektje. A zenei formáció tagjai külön-külön indultak egy zenei tehetségkutató-sorozaton, s mivel mindkettejük szenvedélye a modern zene, kipróbálták, együtt mit tudnak. Egy újramixelt elképzelés, egy új hang és hangzásvilág a modern tánczene palettáján, s el is készült a bemutatkozó dal, a "My Life (vol. 2)", amely máris letölthető a fenti linkekre kattintva!

Miután Bogi felénekelte a dalt, a Systron Digital Pictures és a Delta-Triangle Pictures legmodernebb technikája segítségével a Coke Clubon, majd a stúdióban életre kelt a videoklip is. A sok munka megérte a fáradozást, hiszen a klip már sikerrel fut a 1Music Channel és a MusicMix zenei csatornákon. A Calypso tagjai azonban remélik: ez még csak az első lépés, hiszen már dolgoznak is újabb kislemezükön...

Az eddig megszerzett elismerés és a kezdeti sikerek kulcsa épp a Calypso egyszerűsége, zenei tisztasága. A "My Life" első változatát a ROXY Rádió is játszotta, az új verzió pedig egyre nagyobb figyelmet kap, különösen a rádiósok és a DJ-k körében. A zip formátumban letölthető maxilemez a radio edit mellett további 5 remixet tartalmaz!

Kapcsolódó link: www.calypsoproject.com

További info és műsorszervezés:
Lorkó Dávid | +36 70 236 4370 | info@calypsoproject.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia