LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

A HungaroSound Records
2010 tavaszi kiadványai

Josh és Jutta - Hé kiscsaj
(Radio edit) mp3 | wav

Elsőként hallhatod és játszhatod Magyarország vezető electropop-dance duójának, a Josh és Jutta formációnak vadonatúj felvételét, ami a 2010. május 25-én megjelenő 3. nagylemezük 2. kismásolt kislemeze.

A számos slágerlistán megforduló "Utolsó éjszakánk" című dal - amely a VIVA TV játszási listájának első helyéig is eljutott - sikere után itt a folytatás! A "Hé kiscsaj!" egy igazi nyári bulizós dal, amely fiatalos frissességével, lazaságával, 2010 nyarának egyik nagy kedvence lehet!

Játszd Te is az elsők közt!

Szerző (zene és szöveg): Szarvas József (Josh)

STEREO 2.0 - Így jó
(Radio edit) mp3 | wav

A "Minden más" című debütáló kislemezzel a STEREO 2.0 egy csapásra tarolt a hazai zenei életben, és röpke fél év alatt az ország egyik legkeresettebb együttesévé nőtte ki magát, ám a duó továbbra sem tétlenkedik!

Nem pihennek meg a kezdeti sikerek után, íme itt a folytatás "Így jó" címmel! Az új klip már látható a VIVA TV műsorán! Várhatóan ez a dal is hasonló sikereket könyvelhet majd el, mint elődje, és míg a fiúpáros gőzerővel járja az országot, lassan befejezi első bemutatkozó nagylemezét is!

Hamarosan tehát jön a STEREO 2.0 nagylemez, de addig is itt az új kedvenc, az "Így jó"!

Szerzők - zene: Regena Attila - Márton Gábor, szöveg: Szarvas József - Bene Zsolt

Monika Hoffman - The Only One
(Naico remix) mp3

Az egykori Megasztár-felfedezett, Hoffman Mónika, aki jelenleg Svédországban él és építi karrierjét, a közelmúltban megjelentette legújabb kislemezét "The Only One" címmel.

A dal érdekessége, hogy Magyarországon és Svédországban egy időben készült a kislemez anyaga, amelyben producerként Josh is segédkezett. Jelenleg a single csak Svédországban látott napvilágot, de a hamarosan elkészülő videoklip hazánkban is látható lesz!

Addig is ajánljuk figyelmedbe a dalt, ami Svédországban már megkezdte hódító útját!

Szerző: Monika Hoffman


Kapcsolódó linkek: www.hungarosound.com
www.joshesjutta.hu | www.stereomusic.hu | www.myspace.com/monikahoffman

További info és műsorrendelés: iroda@hungarosound.com | 06 70 578 3685

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia