LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

OLÁH IBOLYA
Baby

(Sony Music)

mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Oláh Ibolya négy év után visszatért a zenei életbe "El merem mondani" című lemezével, melyet élete legőszintébb hanganyagának tart. Ibolya pedig valóban el meri mondani, hiszen a dalok soraiból üvölt az őszinteség.

Az új album hemzseg a jobbnál jobb daloktól. A rádiók kedvencévé vált "Ritmus" (MAHASZ Rádiós Top 40 slágerlista 4. hely) után most itt a rajongók körében már elterjedt "Baby" című dal, mely egyben Ibolya favoritja is. Ezt a felvételt ma már női himnuszként emlegetik az emberek, a "Baby"-ben ugyanis eléggé odamondogat a pasiknak az énekesnő.

"Ennek ellenére sem férfigyűlölő nóta! A szövegírómmal, Orbán Tamással nagyon ügyeltünk arra, hogy senkit ne sértsünk meg. Kicsit tényleg odamondogatok benne a pasiknak, mert úgy gondolom, sokan megnősülnek, aztán azt hiszik, hogy nyeregben vannak, és onnantól egy szalmaszálat sem kell keresztbe tenniük. Pedig ez nagy tévedés, és néha tényleg úgy látom: 'Kevés vagy, Ádám, nálam van az alma, mit ér a kígyód, ha nulla a hatalma?'" - mondja az énekesnő.

Ibolya mindig is a szókimondóságáról és őszinteségéről volt ismert. Nem érzi magát feministának, pusztán a dalainak szövegét mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné.

Készülj fel az új Oláh Ibolya-slágerre! Töltsd le a fenti linkekre kattintva!

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia