LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

ARCANGELI

(Alexandra Records)

A dal (H.á E.P.) (radio edit)
mp3 | wav
A dal (H.á E.P.) (album version)
mp3 | wav
Adieu L'amour (Claire)
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Az Alexandra Records 2010 nyarán egy olyan produkciót választott zászlóshajójának, ami bár minden szempontból eredeti, rendhagyó és unikum, mégis minden korosztály és bármilyen zenei műfaj rajongójának tetszetős lehet. A cél az mindenképpen egy olyan genre megteremtése volt, amelyen belül a "mainstream" és az igényesség kifejezések nem kerülnek automatikusan feloldhatatlan ellentétbe.

A szerzemények nagyon jól megélnek az éterben és a színpadokon is, anélkül, hogy a szerzők bármilyen kompromisszumra kényszerültek volna.

Az Arcangeli egy zenés utazás térben és időben. Egy tucatnyi dal, csodálatos hangszereléssel, varázslatosan tiszta és elgondolkodtató szövegekkel. Operett, nóta, verkli, bárzene, marching-band, valtzer, musical, minden, amiben otthon érezhetjük magunkat, azzal a bizonyossággal, hogy márpedig ezekben a műfajokban, hazai zeneszerzők fektették le az alapokat, tehát mi magyarok vagyunk a legjobbak és legautentikusabbak a világon.

Az Arcangeli duót Uglyay Kovács Levente és Oláh Szabolcs hívta életre, akik többek között olyan zenei produkciókban vállaltak eddig is szerzőként, hangszerelőként szerepet, mint a FreshFabrik, Rúzsa Magdi, Freezer, Dobrády Ákos, Varga Feri, Puskás Peti, Ádok Zoli, after@all-Haelo, Poetix, Macskafogó musical, továbbá még számos film- és reklámzene.

Az Arcangeli 2010 őszén debütál egy elbűvölő színpadi előadással, de a festői szépségű Comoi tónál, a Star Wars helyszínén forgatott videoklip jóvoltából már nagyon sokan kaphattak ízelítőt ennek a színes, változatos produkciónak a munkájából.

Végezetül néhány sor idézet egy lemezkritikából:
"*5/5 pont. Leginkább nyugodt, mégis változatos, varázslatos, elbódító, álomra hívó, szívbéli dalokkal tűzdelt bemutató CD. Mi kell más egy jó starthoz?"
"...a lényeg azonban a zene, azt pedig sikerült a legeredetibb módon megkomponálni. Sose látott/hallott együttes kezdi várhatóan sikerekkel teli életét, melyhez sok szerencsét kívánok nekik - pedig nem is az együttes szükségli meg a szerencsét, hanem a nép süket fülei, hogy meghallhassák őket..."
"Az Arcangeli csapat dalszövegei bebizonyítják, milyen gyönyörű a magyar nyelv, dallamaik pedig azt, hogy létezik igényes zene Magyarországon..."

Kapcsolódó link: www.arcangeli.hu
Kapcsolat: uzenet@arcangeli.hu
Előadás-szervezés: +36 30 488 3512

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia