LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

POLYÁK LILLA
Itt és most

(Sony Music)

Album version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Polyák Lilla - új rádiós sláger!

"Itt és most" elérkezett az a pillanat, amire régen vártunk. Amikor a zenei szakma két különböző ágáról két zseniális művész, akik már régóta figyelik és rajongják egymás munkáját, egymásra találhatott.

Ebből a találkozásból és abból a régóta táplálkozó közös vágyból, hogy együtt alkothassanak valami rendkívülit, született meg "a dal". Egy olyan szerzemény, ami nagyszabású, elsöprő erejű, magával ragadó. Ami arra rendeltetett, hogy Polyák Lilla tehetsége, kivételes hangi adottsága és Rakonczai Viktor remek zeneszerzői képessége egymást erősítve robbanjon be a popszakmába.

A két művész nagy találkozása ez, aminek eredménye lett ez az igazán mai hangzású, friss popdal "Itt és most" címmel!

Zeneszerző: Rakonczai Viktor - többek közt Zséda "Fekete rúzs" vagy 10 éves VIVA Comet "Ha zene szól" című dalának szerzője. Ez utóbbi dalnál társzeneszerzőként Rácz Gergő is közreműködött, mint ahogyan az "Itt és most" esetében is.

Dalszöveg: Szabó Ági - ő írta például a "Keserű méz" (United) vagy a "Bennünk a világ" (Rácz Gergő) című dalok szövegét.

Az "Itt és most" című dal megtalálható Polyák Lilla és Homonnay Zsolt új, október végén megjelenő "Két szív" című albumán.

További info: Sugár Kinga | kinga.sugar@sonymusic.com | +36 30 915 2450

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia