LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

SZABÓ ZSÓFI
Deja vu

(grooverecords)

mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Igencsak bevállalósra sikeredett Szabó Zsófi első klipje: a Jóban rosszban színésznőjének "Deja vu" című vadonatúj dalához készült videójában néhol csíkok takarják ki, néhol pedig saját karjaival fedi el bájait Zsófi.

A fiatal színésznő saját bevallása szerint megbotránkoztatja a konzervatívabb embereket "Deja vu" című pikáns videójával, de nagyon örül, hogy végre saját magát adhatja. A klippremier Zsófi 22. születésnapján, szeptember 22-én volt a VIVA televízióban!

A TV2 sikersorozatának gyönyörű művésznője sokféle arcát mutatja meg első klipjében a szexi ártatlantól a vad domináig. "Vannak nagyon szép, natúr színekkel és kevés sminkkel készült képek, és vannak nagyon szexi, vadabb jelenetek is a videóban" - árulta el Zsófi.

A klipnek készült egy másik, jóval finomabb verziója is, amelyben Zsófi sorozatbeli kollégái is szerepet kaptak, mint például Vágvölgyi Lilián, Baronits Gábor vagy Bálizs Anett. "Azzal, hogy elkészítettük a dalom Jóban rosszban változatát, úgy érzem, méltóképp kifejezem azt, hogy összetartozunk. A szívem-lelkem ez a sorozat" – mesélt őszintén a színésznő.

A dal egyik szerzője a Groovehouse zenekar tagja, Kárpáti Zsolt, a másik pedig az együttes dalszerzője, Makai Zoltán. A videót Kiss Áron rendezte Indián segítségével.

Végre eljött az idő, hogy a "Deja vu" című dal most végre nem csak videoklip formájában, hanem a rádiókon keresztül is eljusson a közönségig! A dalt letöltheted a fenti linkekre kattintva!

Kapcsolat: Kárpáti Zsolt | 06 20 979 9272 | zsolti0828@yahoo.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia