LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

NAGY SÁNDOR
Kérlek, várj! (No Te Iras)

(Sony Music)

Album version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Nagy Sándor 2010 végén "Szavak" című szólólemezével készül hódítani, amelyről az első rádiós sláger, a "Kérlek, várj! (No Te Iras)" máris letölthető a fenti linkekre kattintva!

A sármos művész, aki az elmúlt öt év során megannyi színpadi produkcióban szerepelt és hatalmas ismertségre tett szert a Madách Színház darabjaival, a hangjával is szeretné megdobogtatni a női szíveket. Ehhez latinos hangulatú és romantikus dallamokat sorakoztat fel első albumán. A dalok között hallható lesz egy Ronan Keating-feldolgozás, vadonatúj szerzemények és egy szerelmes duett is, amelyet Gallusz Nikivel együtt énekel. A lemez zenei rendezői Szakos Krisztián és Pejtsik Péter voltak.

"Ez a lemez azért jött létre, mert szeretném magam zeneileg egy kicsit másképp is megmutatni, mint, amit eddig hallhattak tőlem, remélve, hogy a dalokban rejlő 'Szavak' és gondolatok eljutnak majd mindenkihez!" - nyilatkozta hamarosan megjelenő lemeze kapcsán a színész-énekes, aki reméli, hogy mediterrán stílusú dalai nemcsak fagyos téli estéken melengetik meg a női szíveket, hanem pezsgős hangulatú éjszakákon is fokozzák a hangulatot.

"A lemezen szereplő feldolgozás dalok mindegyike régi kedvencem, nagy vágyam volt ezeket a saját elképzeléseimnek megfelelően hangszerelni, és a saját stílusomban megszólaltatni. Ezek közül a 'Kérlek, várj! (No Te Iras)' számomra a legkedvesebb. Ez egy igazán pörgös, ritmusos, vidám dal, aminek remekül sikerült a hangszerelése, és emiatt teljesen másképp szól, mint az eredeti."

További info: Sugár Kinga | kinga.sugar@sonymusic.com | +36 30 915 2450

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia