LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

ULTRAPOP
Báb

(Grooverecords)

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Az Ultrapop együttes 2010 nyarán alakult. Tagjai Szandi (21), Betty (17), Szilvi (20) és Vicky (15). Szandi a csapat énekesnője, Szilvi rappel, Betty és Vicky pedig vokálokban és hangulatsávokon hallhatók! "Báb" című bemutatkozó slágerük már letölthető a fenti linkekre kattintva!

A csapat zenei stílusa popzene, de keverednek benne a dance és az R'n'b elemei is! A lányok fiatal koruk ellenére profi táncosok, különböző nagy sikerű produkciókban szerepeltek, és jelenleg is szerepelnek (pl. X-Faktor tánckar)!

Az Ultrapop 2010 augusztusában leforgatta a "Báb" című első klipjét, mely hamar a fiatalok egyik kedvencévé vált, és jelenleg a VIVA Chart Show legjobb 10 dala között van!

Ezzel egy időben Szandi a VIVA TV Stáb 3 című nagy sikerű realityjében is szerepet kapott, ahol többek közt egyik legjobb barátnőjével, a tinisztár Barbee-val együtt szerepel! Az Ultrapop együttes népszerűsége napról napra nő, a lányok hamar igazi favoritokká váltak a tinik körében! Nem titkolt cél a hazai könnyűzenei életben való helytállás, a tánc szeretetének megismertetése mindenkivel, valamint az Ultrapop Tánciskola elindítása. Az óriási Ultrapop-lendület közepette pedig fogadjátok sok szeretettel a "Báb" című dalt!

Kontakt: Kárpáti Zsolt | 06 20 979 92 72 | info@ultrapop.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia