LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

DAVID, CSEKE KATINKA,
ŐZI feat. R&G

(szerzői kiadás)

Karácsony éjjel
mp3 | wav

Neked túl könnyű
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Az idei karácsonyi időszak összehozott három, teljesen különböző műfajban dolgozó előadót. Cseke Katinka, az ismert színésznő, David, a fiatal, egyre ismertebb énekes, valamint korábban a Children of Discance frontemberével, Horussal is dolgozó Őzi most egy különleges karácsonyi, ám nem a megszokott lassú dallal jelentkezik "Karácsony éjjel" címmel.

A dalt Gabriello írta - aki már több előadó lemezén is közreműködött -, a hangszerelésbe a fiatal, s már külföldön is elismert és kedvelt csapat, az R&G - Richie és Grieco - segédkezett. Fontos volt, hogy míg a dal alaphangulata megmaradt, de stílusa, vagánysága egy különleges atmoszférát biztosít.

A felvételhez természetesen klip is készült, melynek kulisszatitkaiba itt nyerhettek bepillantást. A teljes klipet pedig itt nézhetitek meg.

A karácsonyi maxi CD érdekessége, hogy található rajta még egy bónusz lassú dal is, a "Neked túl könnyű". Davidot egyre több tévécsatorna kéri fel szereplésekre, melyekben bizonyíthatja, hogy igazán remek énekes. David, az R&G-vel közösen készített, "Valahol vár rám" című albuma 2011 elején jelenik meg.

David, Cseke Katinka és Őzi a fenti linkekre kattintva letölthető "Karácsony éjjel", valamint a "Neked túl könnyű" című dalokkal kíván békés, boldog ünnepeket!

Kapcsolódó link: www.davidmusic.hu

További infó és kapcsolat: Molnár Gábor | 06 30 309 3635 | gabriello@davidmusic.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia