LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

MESTER TAMÁS
Let's Just Run Now

(FM Records)

Radio version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Mester Tamás két év hallgatás után a Megasztár fináléjában elképesztő sikerrel debütált! Milliók nézték előadását a tehetségkutató végső döntőjében, és még azon a hétvégén, mindössze 48 óra alatt több mint 100 ezren kattintottak YouTube-on a "Let's Just Run Now" című dalra!

A kommentelők egybehangzó véleménye szerint a dal hallgatása függőséget okoz; és igazolja Tamás a popzene reformjára irányuló törekvésének létjogosultságát is. A közelmúltban Mester Tamás ugyanis egy petíciót tett közzé, mely ide kattintva olvasható, és amelytől már most hangos a magyar zenei világ.

Az angol nyelvű magyar dalok népszerűsítése mögé állt a MAHASZ, az EJI, a Zenészek Szakszervezete és több multinacionális vállalat is. Az ügy kapcsán elindult a TehetségKözpont előregisztrációja is, mely a magyar zenészek nemzetközi színvonalú alkotását segíti és támogatja.

Mester Tamás minden bizonnyal mozgásba hozza az országot; nemcsak a kezdeményezéssel, amit elindított, de "Let's Just Run Now" című vadonatúj dalával is, mely már most - a bemutatót követő néhány napon belül - a közönség egyik nagy kedvence!

További információ:
www.mestertamas.com | fm@fmrecords.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia