LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

MESTER TAMÁS
Let's Just Run Now

(FM Records)

Radio version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Mester Tamás vadonatúj dala, a "Let's Just Run Now" néhány hete a TV2 főműsoridejében, a Megasztár fináléjában debütált.

A szakmai elismerés és az óriási közönségsiker eredménye, hogy a vadonatúj dalra már lehet online szavazni a NeoFM-en, illetve a felvételt játssz a Rádió1, a Lánchíd Rádió, valamint több vidéki rádióállomás.

A "Let's Just Run Now" videója rögtön az élő show-t követően több példányban is felkerült a YouTube-ra, s a megtekintések száma azóta is töretlenül növekszik. A kommentelők egybehangzó véleménye szerint a dal hallgatása függőséget okoz; és nemcsak igazolja, de tovább erősíti a művész zenei elismertségét. Az új szerzemény és Mester Tamás minden bizonnyal mozgásba hozza az országot. Igazi rock'n'roll!

Fontos információ a rádiós kollégáknak:
Akiknél a játszás / műsorba kerülés feltétele a fizikai hanghordozó megléte, kérjük, ezt jelezzék e-mailben a rádió/szerkesztő nevének és a rádió postacímének megadásával az fm@fmrecords.hu címen, és nekik - korlátozott számú példányunkból - elküldjük audio CD-n a "Let's Just Run Now" című dalt. Köszönjük!


További információ:
www.mestertamas.com
fm@fmrecords.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia