LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

A HungaroSound Records
2011 téli/tavaszi kiadványai

EDWARD MAYA feat. VIKA JIGULINA
Desert Rain

mp3 | wav

A HungaroSound bemutatja Edward Maya 3. kislemezét! A DJ/producer rövid idő alatt Európa és Amerika egyik legkeresettebb előadójává nőtte ki magát: eddig megjelent dalai számos országban - köztük természetesen Magyarországon is - a játszási listák élmezőnyéig jutottak.

Első kislemeze jelenleg a Billboard lista élmezőnyében szerepel, de az új dal is hasonló sikereket érhet el, hiszen röviddel az Európai megjelenés után máris számos ország slágerlistáján debütált, és kiváló visszajelzések érkeznek a közönségtől és a kritikusoktól egyaránt.

A "Desert Rain" videoklipje már látható a zenecsatornákon, és remélhetőleg hamarosan a rádiók is elengedhetetlen slágereként tűzik műsorra a nagyszerű szerzeményt!

A fenti linkre kattintva letölthető a Vika Jigulina közreműködésével elkészült "Desert Rain" című dal.

DÜKI
Tedd fel a kezed

mp3 | wav

Düki (Tran D. A.) nem ismeretlen a hazai fiatalok számára, hiszen egyedi stílusára már a Csillag születik című tehetségkutatóban is felfigyelt a közönség, ahol akkor még a Bad Boyz tagjaként táncos-koreográfus oldalát ismerhettük meg. Akkoriban nemigen hallottunk arról, hogy zenei vonalon is bontogatja szárnyait, ám hamar megérkezett első ismertebb felvétele, a Stereo 2.0 "Minden más" című dala, amelyben társszerzőként szerepelt, és amellyel egyértelművé vált, hogy rövid időn belül a magyar zenei világ egyik megbecsült tagjává nőheti ki magát. Ezt követően újabb nagyszerű dalok és remixek láttak napvilágot, miközben óriási energiával dolgozott első szólóalbumán.

Meg is érkezett a bemutatkozó kislemez "Tedd fel a kezed" címmel, amelyhez az elkészült videoklip a napokban a VIVA TV-n debütált óriási sikerrel (X rotációban). Ennek köszönhetően a hazai tinik új kedvenceként egyre nagyobb teret hódít, így elérkezett az ideje, hogy a rádiókban is megszólaljon a dal!

Töltsd le Düki új dalát a fenti linkekre klikkelve - hadd szóljon!


Kapcsolódó linkek: www.hungarosound.com | www.duki.hu

További info és műsorrendelés: iroda@hungarosound.com | 06 70 578 3685

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia