LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

DIRTY SLIPPERS
Te vagy a fény

mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A békéscsabai/gyulai Dirty Slippers 2005-ben alakult, és karrierjük azóta is meredeken ível felfelé. A zenekar első lemeze 2008-ban látott napvilágot "Dirty Slippers" címmel, ennek sikereit követően pedig még magasabbra tették a mércét: 2009-es "Élned kell!" című kislemezük producere az a George Shilling volt Londonban, aki Mike Oldfield, az Oasis vagy a Blur zenekarokkal is dolgozott, így nem csoda, hogy ezt a slágert 16 hazai rádió tűzte műsorára. 2009 nyarára már Amerikát is meghódították, következő lemezük, a "Far From Home" produceri munkálatait maga Johny Burke látta el a már említett George Schilling mellett.

2010 őszén az "Élned kell" című Dirty Slippers-dal videoklipjét az MTV Hungary kiemelt rotációban játszotta. A banda második klipjét "Te vagy a fény" címmel december közepén forgatták a jól bevált rendezőpárossal, Galler András "Indián"-nal és Kiss Áronnal. A videó január végétől lesz látható a zenecsatornákon.

Rövidesen megjelenik a Dirty Slippers "Far From Home" című lemeze is, amely minden bizonnyal hamar a rádiók és a közönség nagy kedvence lesz... Addig is a fenti linkekről letölthető a zenekar "Te vagy a fény" című dala!

Kapcsolódó linkek: MySpace - itt 3 dal hallható a lemezről! | Facebook

További info: You and Media Management - Lobó-Szalóky Lázár
06 30 300 3182 | youandmediamusic@gmail.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia