LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

RÁCZ GERGŐ
Harc és vágy

(szerzői kiadás)

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Megszokhattuk már, hogy a sikeres popzenei múlttal rendelkező Rácz Gergő mindig valamilyen különlegességgel lepi meg közönségét. Az ismert és sokat játszott slágereket ("Bennünk a világ", "Súgd a nevem", "Húzz fel bármit") újabb zenei csemege követi "Harc és vágy" címmel.

A vadonatúj szerzemény egészen biztosan a hallgatók óriási kedvence lesz, hiszen a videoklippel kiegészítve máris hatalmas sikernek örvend! "Ez az első olyan computer animációs videoklip Magyarországon, amelyben digitális karakterek is főszerepet kapnak" - meséli az énekes. A VIVA TV Interaktív című műsorában debütált a várva várt videó, mely ezt követően a héten legsűrűbben játszott X kategóriában indult a zenetévé programjában!

Ám a siker titka természetesen nemcsak a klipben rejlik, az egyedi zenei hangzás azonnal magával ragadja a hallgatókat, akik azonnal dúdolni kezdik a dallamot... a dallamot, amely Gergő és a Fool Moonból ismert Molnár Gábor szerzeménye, míg a szöveg Valla Attila írása.

"Örök út, örök harc és vágy vár mindenkire, aki éli az életét. A kérdés csak az, hogy leragadunk-e a múltban, vagy bátran belevetjük magunkat az ismeretlenbe, esélyt adva az új élményeknek" - összegzi Gergő a klip mondanivalóját.A "Harc és vágy" önálló, visszatérő dalként jelenik meg, amelyet több kislemez követ majd. Egy biztos: sok meglepetés várható a közeljövőben! Addig is töltsd le az új dalt a fenti linkekre kattintva!

További info: www.raczgergo.hu

Kapcsolat: Innovative Artist Management | dora.szeli@iartm.com | 06 20 539 9226

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia