EXKLUZÍV DALPREMIER:

DESPERADO feat. PLAY & WIN
Inside I Want You

(Desperado Music)

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Ma reggel debütált a DESPERADO feat. PLAY & WIN "Inside I Want You" című vadonatúj dala a Rádió1 Kukori című műsorában, a visszajelzések pedig máris fantasztikusak!

Az immár több mint egy évtizede töretlen sikerekkel büszkélkedő DESPERADO ezúttal az INNA produkció mögött álló román producercsapattal karöltve, a PLAY & WIN formációval közösen készítette el új dalát!

Számtalan magyar nyelvű sláger, rádiós és klubkedvenc után a DESPERADO immár a nemzetközi vizeken evezve összefogott Románia legsikeresebb producereivel, hogy közösen alkossák meg friss dalukat - pontosan abban a világszerte elismert minőségben, amelyben INNA világslágerei tündökölnek a "Hot"-tól kezdve egészen az "Amazing" vagy épp a "Sun Is Up" című aktuális szerzeményekig.

Betti, Zsolti és Zoy! tehát a lehető legnagyobb erőbedobással, s legfőképp egy nemzetközi produkcióval, megújult arculattal és egy abszolút garantált slágerrel folytatják magyarországi és immár európai zenei térhódításukat!

Az "Inside I Want You" című felvételhez természetesen videoklip is készült, amely 3 napos beharangozó kampány után március 14-én 17 órakor debütál a Music Channel műsorán. A premiert követően természetesen a VIVA TV-n is elindul a klip játszása, illetve online a www.desperado.hu oldalon is megtekinthető lesz.

Töltsd le a DESPERADO feat. PLAY & WIN "Inside I Want You" című dalát elsők között a fenti linkekre kattintva!

Kapcsolódó linkek: www.desperado.hu | Facebook.com | Vimeo | Twitter

További info: desperado@desperado.hu | 06 20 398 7820

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia