LETÖLTHETŐ FÁJL:

TNT
Mézédes

(Seven Music)

Radio edit

Kedves rádiósok!

A TNT zenekart senkinek sem kell bemutatni kis hazánkban; 300.000 eladott album, 5 arany-, 4 platina- és 1 gyémántlemez önmagáért beszél. A ’90-es évek sztárcsapatának egykori két frontembere, Dobrády Ákos és Inti a közelmúltban meglepő bejelentést tett: 2011-ben egyetlen nagyszabású este erejéig újra összeáll a csapat.

"Már öt évvel ezelőtt a búcsúkoncerten tudtuk, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat. Az elmúlt öt évben kapott rajongói levelekből azt szűrtük le, hogy a közönségnek hiányzunk és szeretnének újra látni bennünket. Mivel nekünk is és a rajongóinknak is hatalmas élmény volt a búcsúkoncert, ezért a Budapest Sportarénában 2011. május 21-én megünnepeljük a TNT 15. születésnapját" - nyilatkozta Dobrády Ákos.

A május 21-i koncert alkalmából a fiúk más meglepetéssel is készülnek, egy friss szerzeménnyel örvendeztetik meg rajongóikat: a "Mézédes" című dalban robban a tavasz és az igazi TNT-érzés, ami magával ragad, elvarázsol és egy pillanat alatt meghódítja a szíved!

A zenekar nevét olyan legendás rádiós slágerek fémjelzik, mint a "Nem jön álom a szememre", a "Kicsi gesztenye", a "Bolond, aki sír", a "Tiltott perc" vagy a "Híd a folyót". 2011-ben a "Mézédes" című dal lesz az új közönségkedvenc!

A koncert és az új dal mellett Dobrády Ákos a TV2 vadonatúj, Nagy Duett című műsorában is bemutatkozik egy vadonatúj szerepkörben: Balázs Klári és Kasza Tibi mellett zsűritagként amatőr és profi énekesekből álló sztárpárokat bírál hétről hétre a képernyők előtt. Ákos azt várja az előadóktól, hogy az egyéniségüknek köszönhetően sikerüljön úgy énekelni és előadni egy dalt, ahogy korábban még nem láthattuk és nem hallhattuk tőlük.

A TNT vadonatúj, "Mézédes" című dala (zene: Dobrády Ákos; szöveg: Dobrády/Várszegi Ákos) a fenti linkről letölthető.

Kapcsolódó linkek: www.tntmusic.hu | www.dobradyakos.hu

További info:
Sugár Kinga | sugar.kinga@mistraliroda.hu | +36 30 676 7551
Dobrády Zsolt | zs.dobrady@gmail.com | +36 30 560 2685

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia