LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

DJ HARMATH feat. KC
I Could Fly

(szerzői kiadás)

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Közel egy éves hallgatás után megérkezett DJ Harmath vadonatúj, angol nyelvű kislemeze. Az "I Could Fly" című dal valódi szárnyalásba kezdett annak köszönhetően, hogy a most nagyon sikeres és nemzetközi trendeknek megfelelő román zenei vonalat követi, így a radio edit tökéletesen illeszkedik a hazai rádiók minden elvárásához.

Az "I Could Fly" című nóta társszerzője ezúttal a DJ testvére, Harmath Szabolcs volt, aki a Nox és Romantic együttes kizárólagos zeneszerzőjeként vált ismertté, s számos rádiós sláger köthető a nevéhez. Az énekhangért a bájos és gyönyörű - a "Silver Moon" című dalból már ismert - KC felelt, aki ezúttal élő hegedűmuzsikával is emelte a produkció zenei hangzását.

A szerzemény rögtön a debütálásával hatalmas sikert aratott, hiszen a német Kontor Records (többek között ATB kiadója) égisze alatt működő Planet Punk Music valószínűleg meg is jelenteti a közeljövőben. Néhány héttel ezelőtt DJ Harmath készített mixet Joli Garcia és Tom Mountain új dalaiból DJ Noyzzal közösen, és ennek az együttműködésnek köszönhetően került kapcsolatba Pulsedriverrel, aki a kiadó egyik meghatározó producere. Németországban is egyre népszerűbb a román Inna és Edward Maya által megteremtett zenei vonal, így a Kontor azonnal lecsapott hazánk DJ-jére.

A nemzetközi sikerre tehát minden esélye megvan DJ Harmath "I Could Fly" című dalának, melynek rádiós verziója a fenti linkről letölthető.

Kapcsolódó link: www.djharmath.hu

További info: 06 30 336 9364 | dj.harmath@gmail.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia