LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

FLAMEMAKERS
Álmok szigetén

(S+ Records)

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A hazánkban hatalmas rajongótáborral rendelkező FlameMakers elkészítette idei első saját dalát "Álmok szigetén" címmel. Nem csoda, hogy a csapat tagjait is meglepte, mennyire várták már a leglelkesebb rajongók 2011 első FlameMakers-slágerét: az "Álmok szigetén" című újdonság előzetesét a több mint 11.800 tagot számláló Facebook rajongói oldaluk tagjai közül több mint 5.200-an osztották meg mindössze egyetlen hét alatt. A dal YouTube-on meghallgatható változatára az első 3 napban több mint 7 ezren voltak kíváncsiak.

Az "Álmok szigetén" egy abszolút slágeres, rádióban és klubokban egyaránt játszható dal, amely a FlameMakers-szokásoktól eltérően magyar nyelvű énekkel született meg, és ugyanolyan ígéretes szerzemény, mint a páros korábbi alkotásai. A felvétel előzetesének megosztása után számtalan visszajelzés érkezett a csapathoz, és a rajongótábor egyértelműen elismerését fejezte ki a slágergyanús szerzeményt illetően.

Forogjon tehát a FlameMakers legújabb slágere minden rádióban egész nyáron! Az "Álmok szigetén" a fenti linkekről letölthető.

Kapcsolódó linkek: Facebook | YouTube

További információ és kontakt: info@flamemakers.net

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia