LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

DJ APHRODITE & MRG
I'm Crazy

(S+ Records)

Radio edit mp3 | wav
Club mix mp3 | wav

Kedves rádiósok!

DJ Aphrodite karrierje 2009 óta meredeken ível felfelé, és talán éppen annak köszönhetően, hogy egyre többen dicsérik és ismerik el zenei tehetségét, igazi fordulóponthoz érkezett legújabb dalával.

A nemzetközi zenei piacnak abszolút megfelel a lemezlovas újdonsága, az "I'm Crazy" című szerzemény, amely MRG (Fernando) produceri közreműködésével készült. A dal hátterében rengeteg előkészület, hónapokig tartó kemény munka és számtalan átvirrasztott éjszaka áll, azonban a szerzőpáros a végeredménnyel nagyon elégedett.

Alkotásuk egy olyan magyar zenei remekmű, amely határainkon túl is a közönség minden igényét maradéktalanul kielégíti. DJ Aphrodite szeretett volna egy olyan ütős dalt adni a közönségnek, amit lehet énekelni, amit át lehet érezni, és amire igazán önfeledten lehet bulizni - amellett, hogy az ő egyéniségét is tökéletesen kifejezi. "Ez egy olyan zene, aminek a vokálja a szívedig szól; ha behunyod a szemed, önfeledten tudod énekelni, míg az alapja táncra bír!"

Az "I'm Crazy" premierjét óriási érdeklődés övezi: a Club Mix bombaként robbant eddig minden hazai és külföldi klubban, míg a Radio edit a rádiókban indul hódító útjára. A dalhoz hamarosan videoklip is készül, de addig is rengeteg rádióműsorban és szórakozóhelyen szerez majd örömet a közönségnek DJ Aphrodite legújabb, őrült jó slágerével!

Hallgass bele a YouTube-on: Radio edit | Club mix

Kapcsolódó link: www.djaphrodite.hu
Bemutatkozó videó: nézd meg itt!
Műsorszervezés: Fairplay promotion: +36 70 325 5381

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia