LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

A HungaroSound Records
2011 nyári kiadványai

ELENA
Midnight Sun

mp3 | wav

Elena Gheorge "Disco Romancing" című bemutatkozó kislemezével hatalmas elismerést és szakmai sikereket harcolt ki magának a hazai és nemzetközi rádiókban és klubokban egyaránt, most pedig vadonatúj kislemezzel jelentkezik!

Bár a "Disco Romancing" még mindig slágerlistás dal - többek között a MAHASZ Dance Charton folyamatos a jelenléte, több mint fél éve a Top 15-ös mezőnyben található - most megérkezett az új dal "Midnight Sun" címmel. Ehhez a nagyszerű szerzeményhez hamarosan videoklip is készül, nem is kétséges, hogy rövid időn belül a hallgatók kedvence lesz, és a slágerlisták élmezőnyében fog ragyogni!

A videoklip utómunkálatai még tartanak, de addig is a dal már elérhető a rádiók számára!

DEEPSIDE DEEJAYS
Never Be Alone

mp3 | wav

A 2008-ban alakult DJ/producer előadói team rövid idő alatt vált az egyik legkeresettebb formációvá Európa-szerte. A trió eddig elkészített több mint 50 egyedi stílusú remixének és 20 saját dalának köszönhetően hamar közönségkedvenc lett. Első nemzetközi sikerüket a "Beautiful Days" című dalukkal érték el, mely a listákat is vezetni tudta Lengyelországban, Marokkóban, Indiában, Görögországban, Cipruson, Máltán és hazájukban, Romániában is! Svédországban és Norvégiában pedig a Top 10-be küzdötte fel magát ez a nagyszerű sláger.

A HungaroSound jóvoltából a Deepside Deejays Magyarországon is megkezdte hódító hadjáratát: vadonatúj kislemezük címe "Never Be Alone". A dal hazánkban is komoly elismerésre számíthat a rádiók és klubok részéről egyaránt, hiszen Európa többi részén már óriási siker övezi.

BENCSIK TAMARA
Sztereoláz

mp3 | wav

Egy igazi, hamisítatlan magyar újdonságot is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani: Bencsik Tamara az elmúlt időszakban jelentős megújuláson ment keresztül! Nemcsak külsőleg lett trendibb, de dalainak hangzása is frissebb, üdébb és dinamikusabb lett.

Vadonatúj slágere a "Sztereoláz" címet kapta, és nem kétséges, hogy a rádióknak éppen egy ilyen fiatalos, dögös és bevállalós slágerre van szükségük, amely igazi felfrissülést hoz a forró nyári éjszakákon!


Kapcsolódó link:
www.hungarosound.com

További info és műsorrendelés:
iroda@hungarosound.com
06 70 578 3685

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia