LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

ANDRA
Something New

(DanceMania Recordings)

Radio edit mp3 | wav
DJ Yaang remix mp3 | wav
Extended version mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Andra (Campia Turzii) az egyik legjobb és legkedveltebb román női popművész, aki most saját hazája után egész Európa, így Magyarország rádióállomásait is meghódítja "Something New" című abszolút trendi, dallamos slágerével!

Az énekesnő 14 évesen jelentette meg első albumát, ami után egy hónappal Románia hivatalos zenei díjára jelölték rögtön 3 kategóriában. 2002-ben ő kapta a Popcorn magazin legjobb női popelőadója díját, majd újabb és újabb elismeréseket tudhatott magáénak a különböző zenei fesztiválokon is (MTV Europe Music Awards - "legjobb román művész', Eurovíziós Dalfesztivál). 2003 és 2004 egy-egy új albumot hozott Andra számára, majd 2007-ben elkészítette élete első albumát bátyjával, amely arany- és platinalemez státuszt ért el abban az évben egyedüliként a román zenei piacon!

2010-ben az akkor már évek óta sikeres énekesnő a Garnier Color Naturals és a Garnier Essentials kozmetikai termékek reklámarca lett egész Kelet-Európában, valamint a Britain's Got Talent tehetségkutató verseny román változatának egyik zsűritagjaként ismerhettük meg.

A nemzetközi sikerek nem sokáig várattak magukra: Magyarországra is megérkezett a "Something New" című kislemez és vele együtt az őrületesen jó videoklip is, amely lassan egész Európát meghódítja! Ez az új szerzemény egy hamisítatlan, dallamos román sláger, melynek klubverziói rendkívül közkedveltek, és már most borítékolható, hogy a Radio edit a rádiókban óriási sikerrel pörög majd!

Kapcsolódó link: www.andramusic.ro

További info: info@dancemania.cc

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia