LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

AB7
Holnap

(Dancemix / CLS Records)

Radio edit mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Az AB7 formáció novemberben megjelent "Besame Mucho" című dalával óriási sikereket könyvelhetett el: felkerült számos rádió játszási listájára, 3 válogatás- és mixlemezre, miközben a CLS Digital Beatport eladási listájának igen előkelő helyét foglalja el. Az elmúlt fél évben a sláger a MAHASZ Dance Top 40-es lista állandó résztvevőjévé vált.

A közelmúltban a szerzeményből számos remix született, majd az AB7 egy vadonatúj saját szerzemény elkészítésével foglalkozott, amely több hónapnyi munkát követően érte el végleges formáját, és kapta meg a "Holnap" címet. A formáció ezúttal magyar nyelvű slágert alkotott, mely manapság ritkának számít ebben a műfajban, így a rádiók meghatározó kedvencévé válhat a következő hónapokban. Az AB7 formáció hisz abban, hogy a magyar nyelvű daloknak is van helyük a tánczenék között.

A "Holnap" című sláger - melynek Radio edit változata a fenti linkekről letölthető - címéhez hűen a holnapi trendeknek megfelelő köntösbe bújtatott, dallamos és slágeres szerzemény, amelynek senki sem tud ellenállni; mindenki örömmel hallgatja meg újra és újra - akár már "Holnap"!

Kapcsolat:
Booking: Pap László | +36 20 466 11 75 | paplaci@cls.hu
Interjúk, sajtóanyagok: media@ab7music.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia