LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

KARMATRONIC
Mambo Italiano 2011

(Karmatronic Sound Management)

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A világsztárok hivatalos remixere, a Karmatronic egy vadonatúj, saját feldolgozású slágerrel kezdi a 2011-es nyarat! A formáció neve nemcsak hazánkban cseng ismerősen: ez az a név és az a csapat, amely történelmet írt a hazai pop és dance zenei piacon!

A Karmatronic az első és eddig egyetlen olyan formáció, amelynek alkotásai a legtöbb világsztárral közös albumon jelentek meg! Beyoncé, a Train, a Pussycat Dolls, Britney Spears, Kelly Rowland, Tiesto vagy Shakira mindössze néhány név abból a számtalan világsztárból, akinek slágeréből a Karmatronic készített sikeres remixet. Michelle Williams (Destiny's Child) "We Break the Dawn" című dala a Karmatronic remixével pedig a Billboard lista 1. helyéig jutott az Egyesült Államokban. Ő az első DJ, aki egy house/club szettel nyitotta meg Beyoncé koncertjét, és ő az, aki azzal tette emlékezetessé a Studio szezonnyitó buliját, hogy 15 méter magasból repült a DJ pultba.

Az őrült olasz ezen a nyáron egy őrült (jó) ötlettel állt elő: Dean Martin "Mambo Italiano" című dalát bolondította meg: a 2011-es trendi zenei stílusnak megfelelően álmodta újra a slágert, melynek Radio edit változata a fenti linkekről letölthető; ideje, hogy a "Mambo Italiano 2011" megőrjítse kis hazánk rádióhallgatóit és zenei szerkesztőit! A dalhoz hamarosan videoklip is készül a legdögösebb nőkkel, és a legizgalmasabb mambo táncmozdulatokkal...

Kapcsolat: Achilles Sparta | achilles_sparta@mac.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia