LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

DAVE JR.
Feel The Sun

(szerzői kiadás)

Radio version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Egy vadonatúj csillag tűnik fel a hazai rádiós palettán: a szórakozóhelyek egyik népszerű lemezlovasa, Dave Jr. elkészítette első saját felvételét, mely a "Feel The Sun" címet kapta, és amelyben Gyöngyössy Fanni énekhangja csendül fel.

A "Feel The Sun" a napjainkban nagyon trendi román zenei dallamokat ötvözi house stíluselemekkel, így bátran állíthatjuk, hogy egy merész, de első hallásra is nagyon szerethető nóta lett a bátor kísérletezés végeredménye. A dal szövegét tekintve a cím eléggé beszédes, hiszen a sláger a nyárról, a szerelemről és az érzékiségről szól csakúgy, mint a hozzá forgatott videoklip, amelynek Siófok és Dunaújváros adott otthont, és amelynek minden szereplője Dave Jr. személyes ismerőse. A kisfilm további különlegessége, hogy Aubert Evelin playmate is szerepet kapott benne...

Dave Jr. első saját slágere fülbemászó dallamának és slágergyanús szövegének köszönhetően a rádióhallgatók egyik kedvence lehet a következő hónapokban! A "Feel The Sun" letölthető a fenti linkekre kattintva.

Kapcsolódó link: Facebook

További info: Pulai Dávid (Dave Jr.) | info@davejr.me | 06 30 394 58 68

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia