LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

DJ KLINX feat. ILDI
Passion

(Rimoshee Recordings)

Radio version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Kiss Gergely, alias DJ KlinX neve ugyan a hazai berkekben is egyre ismertebb, a 21 éves lemezlovas mégis külföldön elért eredményeire büszke igazán. A DJ korábban magyar nyelven készített 2 lemezt, az igazi siker azonban váratott magára - de csak mostanáig! Egy év kihagyás után ugyanis DJ KlinX úgy érezte, angol nyelvű dallal lesz esélye meghódítani a nemzetközi zeneipart.

"Passion" című vadonatúj slágerére a legjobb jelző a "nemzetközi", hiszen egy népszerű romániai producerrel közösen készült a nóta, melyet angol nyelvű vokállal tettek még különlegesebbé, és amelyet egy szlovák kiadó vett szárnyai alá. A Rimoshee Recordings listáján folyamatosan az elsők között szerepel a nóta, és a digitális zeneáruházak eladási statisztikái is bizonyítják, a közönség nagyon szereti DJ KlinX slágeres szerzeményét.

A "Passion" egy igazi szenvedélyekről és érzelmekről szóló trendi alkotás, mely immár több országban is megvásárolható digitális kislemez formájában, így elérkezett az ideje annak, hogy a DJ hazájában, Magyarországon is játszani kezdjék a rádiók ezt a populáris, slágergyanús újdonságot.

Kapcsolódó link: www.djklinx.hu

További info: Kiss Gergely | djklinx@hotmail.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia