LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

FLAMEMAKERS
Take Me Home

(S+ Records)

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A FlameMakers az "Álmok szigetén" című dal elsöprő sikere után sem ül a babérjain: máris készült az idei második slágergyanús szerzemény "Take Me Home" címmel, amelynek vokálját ezúttal egy anyanyelvi angol énekes, Kasai énekelte fel.

Ez annak a jele is, hogy a FlameMakers fiúk ezzel a dallal már nem csak kizárólag a hazai sikerekre koncentrálnak, ugyanis a tervek között szerepel a külföldi piac meghódítása is, így számos meglepetés várható a következő hónapokban a dallal kapcsolatban. A dal itthon természtesen a FlameMakers saját kiadójánál, az S+ Recordsnál lát napvilágot, de nemzetközi megjelenés is várható.

Az "Álmok szigetén" számtalan hazai rádió toplistás kedvence volt a nyári hónapokban, és még a mai napig is rengeteg műsorban kiemelt játsztást kap. A FlameMakers legújabb dala, a "Take Me Home" hasonló sikerekre számíthat nemcsak a klubok körében, hanem rádiós fronton is, hiszen rendkivül fülbemászó és könnyen megjegyezhető trendi felvételről van szó. A rádióverzió a fenti linkekről letölthető!

Jó hír továbbá a rádióknak, hogy a FlameMakers a hetente jelentkező S+ Radio Show című mixműsorát bármilyen hazai vagy külföldi rádióállomás számára biztosítja, aki FlameMakers-mixeket szeretne sugározni valamelyik adásában. Ehhez csak egy e-mailt kell írni az info@flamemakers.net címre, és onnantól kezdve automatikusan, minden héten elküldik az aktuális heti legújabb mixeket - amiben a rájuk jellemező hangzásvilággal találkozhatnak a hallgatók - a dallamos, slágeres és populáris klubzenékkel.

Kapcsolódó linkek: Facebook | YouTube

További információ és kontakt: info@flamemakers.net

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia