LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

A HungaroSound Records
2011 őszi kiadványai

PÁPAI JOCI
Szoríts magadhoz


Radio edit mp3 | wav

Pápai Joci új kislemezzel jelentkezik! A Megasztárban megismert előadó ezúttal is egy igazi szívbemarkoló szerelmes dallal rukkolt elő.

Az év elején megjelent "Rabolj el örökre" című kislemez folytatása a "Szoríts magadhoz" című szerzemény, amely remélhetőleg még az előző dal sikerét is túlszárnyalja majd.

Joci ígérete szerint a készülő album is sokszínű lesz, hiszen az elmúlt évek alatt megírt dalai mind a saját érzéseiről, gondolatairól árulkodnak majd. Ezúttal a készülő lemezen minden dal saját szerzemény, így végre teljesen a sajátjának érzi minden egyes felvételét!

Az album megjelenése előtt azonban még itt az új dal és klip!

BESTIÁK
A reggel túl messze van 2011


Radio edit mp3

Igeeen! Nem csalás, nem ámítás, közel 10 év szünet után a '90-es évek második felének legsikeresebb lánytriója, a Bestiák újra együtt, még pedig az eredeti felállásban!

Bedhy, Bee, Honey - a három angyal, akik persze az idők során már hölgyekké, pontosabban igazi dögös nőkké lettek.

Három igazi kiforrott egyéniség tér most vissza a színpadra a retro jegyében, és az egyik legnagyobb slágerük, "A reggel túl messze van" 2011-es átdolgozása máris letölthető a fenti linkre kattintva!

ILAN TENENBAUM feat. JERIQUE
Sweet (Like A Lollipop)


Radio edit mp3 | wav
Extended mix mp3 | wav

Egy újabb feltörekvő francia slágergyáros, Ilan Tenenbaum új dallal jelenkezik. A producer és DJ számos nemzetközi sztárral dolgozott már együtt, most egy önálló dallal jelentkezik!

Magyarországi kizárólagos képviseletét a HungaroSound látja el, így első kézből, szinte egész Európában egy időben, most nálatok is rajtolhat ez az igencsak slágervárományos felvétel!

A "Sweet (Like A Lollipop)" című dalhoz készülő videoklip hamarosan látható a hazai zenecsatornákon is!LIQUIDLINE feat. MAYA DAYS
Take My Flight


Radio edit mp3 | wav
Extended version mp3 | wav

A magyar származású londoni DJ/producer, LiquidLine elkészítette első kislemezét az Egyesült Királyságban.

A track mar hetek óta pörög a szigetországban pozitív visszajelzéseket produkálva. Az abszolút slágervárományos dalhoz az amerikai színész-énekesnő, Maya Days adta a hangját. A hölgy már meghódította az amerikai és európai slágerlistákat a Tamperer feat. Maya produkció "Feel It" című dalával, illetve legutóbb Gabry Ponte "Sexy DJ" című maxin hallhattuk hangját.

LiquidLine jelenleg is Maya Days-zel dolgozik. A videoklip felvételeit és forgatókönyvét egyeztetik. Azt még nem döntötték el, hogy az Államokban vagy az Egyesült Királyságban forgassanak.

További aktuális megjelenéseink:
Josh & Jutta - Tépd az éjjelt 2011
Gala - Freed from Desire 2011
Deepside Deejays - Never Be Alone
Elena - Midnight Sun
Tamara - Sztereoláz


Kapcsolódó link: www.hungarosound.com

További info és műsorrendelés: iroda@hungarosound.com | 06 70 578 3685

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia