LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

VLEGEL
Bring it Back

(DanceMania Recordings/EGO Italy)

Radio Edit mp3 | wav
Stereo Palma Edit mp3 | wav
Bluesolar Radio Edit mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Amikor a hazai producer, Vlegel "Bring it Back" című új dalának teaser videója nyáron felkerült a YouTube-ra, és a Facebookon is elkezdett terjedni, már érezhető volt az a várakozással teli izgalom, ami a dal október elejei exkluzív Beatport megjelenéséig töretlenül kitartott. Ez egyértelműen jelezte, hogy a fiatal művészek közül ma Magyarországról Vlegel lesz a következő tehetség, aki egyedi hangzásával elindul a világhírnév felé.

Vlegel a DanceMania Recordings legújabb művésze. A "Bring it Back" című új dal Stereo Palma remixe tökéletesen mutatja, hogy a kiadó vezetői nagyon is bíznak a nemzetközi és a hazai sikerben társkiadójukkal, az olasz EGO-val közösen, s ez az együttműködés kitárhatja a kaput Vlegel számára a nagyvilág felé.

Nagyszerű, picit melankolikus, de azonnal a szívbe hatoló dallamok, a mai modern house és trance vizein való evezés, de mégis egyedi, dallamos hangzásvilág - így jellemezhetjük a "Bring it Back" című dalt. A mai zenedömpingben ez több, mint figyelemfelkeltő!

Veszprém 2 Miami - kicsit viccesen, de tényszerűen ez a cél mindenképp. Vlegelre olyan nevek figyeltek már fel, mint Paul van Dyk vagy Roger Shah, illetve a Spencer & Hill. A nagyszerű videoklipet pedig egyenesen Miamiban forgatták!

Élvezzétek ezt a semmihez nem hasonlítható érzést, amit Vlegel "Bring it Back" című dalának rádióbarát verziói sugároznak felétek!

Kapcsolódó linkek:
www.dancemania.cc
www.vlegelmusic.com
www.stereopalma.com

VLEGEL és STEREO PALMA booking: naksi@dancemania.cc | +36 20 9 311 511

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia