LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

LALA vs. WAYKO presents iDisco
When the Sun Goes Down

(Lala/Wayko)

Radio version mp3 | wav
Club version mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Az ország egyetlen valódi énekes lemezlovasa, Lányi Lala alias KozmixDeejay és a jól ismert partydiktátor, Wayko ("Cancion del Mariachi") közös projektje újabb állomásához érkezett. Naná, hogy 2011-ben a telefonjuk iPhone, a partyközönség maga az iGeneration, és mindenki tudja, mit jelent az, hogy "I love you". Nem meglepő tehát, hogy Lala és Wayko új produkciója is ilyen trendi nevet visel, melyet már most érdemes megjegyezni. Hölgyek és urak, itt az "iDisco" és az első dal, a "When the Sun Goes Down".

Az iDisco név könnyen megjegyezhető, ami nemzetközi vizeken sem hátrány, és bizony szükség is lehet rá, ugyanis az első iDisco néven jegyzett dal - mely természetesen nem feldolgozás, hanem saját szerzemény - angol nyelven látott napvilágot.

Mától tehát leköthetők Lala vs. Wayko presents iDisco-bulik is, ahol többek között élőben csendül fel a "When the Sun Goes Down" című új sláger, amely már a MAHASZ Dance Top 40 listán is debütált. Természetesen a jól bevált Wayko vs. KozmixDeejay fellépések is tovább dübörögnek, ahol kompromisszum nélkül keverednek az igazi külföldi, magyar, sláger- és bulizenék a mai modern elvárásokkal, klubhimnuszokkal és persze az élő énekes produkcióval.

"iGeneration... i Love you... iDisco"

iDisco a Facebookon: www.facebook.com/idisco.official

Műsorrendelés és további info: 06 20 483 5848 | wayko1@gmail.com | lala@kozmix.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia