LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

DJ DOMINIQUE
feat. SZABÓ ÁDÁM

Biscaya

Radio Edit mp3 | wav

Kedves rádiósok!

DJ Dominique, a többszörös platina- és aranylemezes előadó újabb szenzációs anyaggal rukkolt elő: megjelent "Megamix 2011" című CD-je a legnagyobb magyar slágerekkel. A lemezen 53 remix és 1 vadonatúj produkció is hallható, 40 hazai előadó újragondolt dalaival.

Az album három részre osztható: a Classic Megamix és a Classic DQUE mix a '90-es évek legnagyobb hazai partislágereinek átdolgozása, a DQUE Hitmix 2011 pedig az idei év legnépszerűbb dalainak remixét tartalmazza. Olyan sztárok adták dalaikat az albumhoz, mint Király Linda, a RAPülők, a TNT, Wolf Kati, Tolvai Renáta, Zoltán Erika és még nagyon sokan mások. A "Megamix 2011" megjelenése után rögtön a MAHASZ válogatáslemez-lista 1. helyén nyitott.

DJ Dominique sohasem pihen. Alighogy megjelent lemeze, máris egy újabb produkciót hívott életre. A Csillag Születik sztárjával, a harmonikaművész Szabó Ádámmal elkészítették a világsikerű "Biscaya" feldolgozását, mely egy varázslatos világba repíti a hallgatókat, így a siker ismét garantált.

Az új dal várhatóan napok alatt a hazai rádiók és klubok nagy kedvencévé válik.

Kapcsolódó link: www.djdominique.hu

További információ: Sunhill Media > Réti Dóra | 06 20 9929 583 | dora.reti@sunhillmedia.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia