LETÖLTHETŐ MP3 FÁJLOK:

PEAT JR. & TRIANON DJ's
feat. GINA

(P&F Records)

Mint a madár...
Radio mix

Bonus track:

PEAT JR. feat. GINA

Érzem, hogy élek
Radio version

Kedves rádiósok!

2011-ben már a második kislemezzel jelentkezik Peat Jr. feat. Gina "Mint a madár..." címmel. Az új felvétel egyedi hangzásvilága már első hallásra rabul ejti a hallgatókat és bulizókat egyaránt, ráadásul a dal több szakmabeli véleménye szerint is profi és egyedülálló a maga műfajában.

A duó újdonsága a magyarság fizikai szétszakítottságáról és lelki összetartozásáról szól! Többek között ezért is a "Mint a madár..." népszerűsítésére Peat Jr. felkérte több határon túli népszerű magyar lemezlovas barátját is, hogy közreműködjenek a projektben, mégpedig egy-egy, a DJ-k számára készített club mix elkészítésével. Ők alkotják a Trianon DJ's nevű formációt: DJ Miklov - Kárpátalja, DJ Pedro - Felvidék, DJ Noyz - Vajdaság, DJ Dream - Erdély.

Nem nehéz megjósolni, hogy a szerzemény igen nagy kedvenc lesz, hiszen már most rengeteg pozitív visszajelzést kapott határon innen és túl!

A "Mint a madár..." című slágergyanús felvétel mellett továbbá letölthető a fenti linkre kattintva a Peat Jr. & Gina formáció korábbi, "Érzem, hogy élek" című felvétele is.

További info és műsorszervezés: 06 30 6267 444 | peatjr@peatjr.hu | www.peatjr.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia