LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

ARCANGELI
Utazás egy hóemberrel

(Alexandra Records)

Album version
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Az Oscar-díjra jelölt animációs film (The Snowman - A hóember) világszerte hatalmas sikert aratott, mára már kultikussá vált betétdala, az "Utazás egy hóemberrel" (eredeti címe: "Walking In The Air") idén karácsonykor hallható először magyarul.

A felvételt az Arcangeli Társulat és a Balogh Sándor által vezényelt szimfonikus "all-star" zenekar adja elő, melynek tagjai több hollywoodi produkcióban is közreműködtek.

Az ünnepi dal első magyar nyelvű, szimfonikus feldolgozását az Arcangeli produkció Fonogram-díjas, dupla platinalemezes szerzőpárosa, Uglyay Kovács Levente és Oláh Szabolcs készítette Balogh Sándorral, a nagy sikerű "Szimfonik Live" karmesterével közösen. Az éteri énekdallamokat az Arcangeli Társulat tagja, Nagy Anita Abigél operaénekes növendék adja elő.

Az "Utazás egy hóemberrel" című karácsonyi világsláger az Alexandra Records gondozásában CD formában jelent meg. A lemezen megtalálható még az Arcangeli Társulat "Pesti Cinderella" című zenés darabjának főcímdala, szintén nagyzenekari feldolgozásban, a Fonogram-díjas Szirtes Edina "Mókus" zenész-énekesnő vendégszereplésével.

A lemez fő attrakciója a 2012 elején debütáló zenés színdarabból készült romantikus 38 perces hangjáték, melyben a mesélő szerepét a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Szilágyi Tibor színművész alakítja.

Töltsd le az "Utazás egy hóemberrel" című különleges karácsonyi felvételt a fenti linkekre kattintva. A dalhoz készült videoklip pedig megtekinthető itt.

Kapcsolódó link: www.arcangeli.hu
Kapcsolat: uzenet@arcangeli.hu
Előadás-szervezés: +36 20 610 2464

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia