LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

AYDAN feat. TIAN
Colors

(DanceMix Records)

Radio Edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Egy friss zenei együttműködés gyümölcse kezd beérni mostanában... egy viszonylag új dal még újabb köntösben! Az elkövetők sem ismeretlenek: ráadásul ami az egészet izgalmassá teszi, hogy ők a zenei élet más-más területén tevékenykednek - most a "Colors" című felvétel erejéig mégis egy produkcióban szerepel Aydan feat. Tian.

DJ Aydant sokaknak nem kell bemutatni: fiatal kora ellenére szinte már veterán, hiszen évek óta a Coronita csapatát erősíti tehetségével, amit a számtalan mix és saját szerzemény is csak megerősít, nem beszélve szettjei egyediségéről , amivel ő is hozzájárult ahhoz, hogy a "legenda" mind a mai napig él és virul.

Tian ebben a formában kevésbé ismert, ám Bartók Krisztiánként annál inkább! Jelenleg Buda elitista gyöngyszemében, a Club Prestige-ben a közel három éve futó, az ország egyik legexkluzívabb partijának a Liberty-nek a hangja és szervezője, valamint a dal eredeti szerzője!

A "Colors" a partisorozat törzsközönségének készült, de szép lassan kiszivárgott... Mivel Aydan alkalmanként megfordul ezeken az estéken, sőt a sorozat sikeresebb bulijai hozzá is köthetők, kézenfekvő volt a feldolgozás ötlete. A végeredmény ötvözi az eredeti popularitását a minimalista szemlélettel, így létrehozva egy egyedi, fülbemászó "lüktetést", ami hagyományos értelemben vett klubdalként és after vonalon is abszolút megállja a helyét.

Aki estéről estére követi Aydan szettjeit, az már hallhatta a dal újragondolását, ami hamarosan látható formát is ölt, hiszen a DJ-t utólag "belecsempészik" a nyáron készült klipbe, amit a Bed Beachen forgattak!

Kapcsolat: promo@dancemix.hu | 06 70 3680482 | www.facebook.com/dancemixrecords

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia