LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

KÖTELES ISTVÁN
Hazám

(Stefanus Kiadó)

Radio Edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A Dupla KáVé hazánk egyik legsikeresebb produkciójaként vonult be a magyar köztudatba, így Köteles István nevét és énekhangját is mindannyian jól ismerjük. Az előadóművész számára mindig is az volt a legfontosabb, hogy bármihez nyúl, produkciójával mindig hiteles maradjon, és jelenleg, szólókarrierje építésekor is ezt tartja szem előtt.

Az elmúlt több mint 10 év sikerei arra ösztönzik a sikeres művészt, hogy megvalósítsa régi álmát, és egy új műfajt, az Urban Country-t tegye ismertebbé és sikeressé Magyarországon. Hogy miért éppen ez a műfaj? "Hiszem, hogy a könnyűzene értékei ebben a műfajban ötvöződnek legjobban és legszebben: az egyéniség, a jó hang, szép vokálok, a hangszertudás és a változatos hangszerelés. E zenének a küldetése, hogy magával ragadjon, feldobjon, vagy könnyeket csalva a szembe, szívfájdítóan andalítson. Hogy egy nagyon tisztességes arányt - az álmok és a valóság közt - betartson!"

Ebbe az új világba lép be Köteles István, aki első lépésként "Hazám" című dalával csábítja a rádióhallgatókat arra a gyönyörű vidékre, ahova az Urban Country műfaja a belépő. Töltsd le az új slágervárományos dalt a fenti linkekre kattintva!

További info: kotelesistvan54@gmail.com

Kapcsolódó linkek: www.kotelesistvan.com | www.facebook.com/kotelesistvan.zenesz

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia