LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

SZILÁRD
Ego / Tűz

(Schubert Music Publishing)

Ego mp3 | wav
Tűz mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Szilárd egyszerre két rádiós újdonsággal is jelentkezett: az "Ego" és a "Tűz" című dalok letölthetők a fenti linkekre kattintva, a művész személyes üzenete a friss szerzeményekhez alább olvasható.

"Ismét alkotottam.

Ám egyelőre csak két dalt, ami viszont formabontó módon lép a hazai könnyűzenei porondra! Ugyanis most album helyett dalokat készítek, melyek kizárólag letölthető formában, a CD korong fizikai formáját nélkülözve jutnak majd el a közönséghez! Döntésem mögött a lemezeladás nagy mértékű visszaesése és bizonytalansága áll. Magát az alkotást és annak örömét viszont nem tudnám és nem is szeretném soha feladni, így maradt ez a lehetőség, a kényszer szülte kreativitás eszközeként.

Mindkét dalhoz saját borító is készült, melyek Dobos Tamás és Berczi Dóri munkáját dicsérik. Ebből is érezhető, hogy nem egy nagylemezben gondolkodom, hanem önálló etűdökben, melyek a folyamatosan íródó és formálódó egész részeként értelmezendők. Így akár egy soha véget nem érő munkafolyamatnak egy végeláthatatlan filmnek is tekinthető a project, és ha már film, akkor mindenképpen szórakoztató vígjáték!

Zenekarom egy ideje változatlan: Gerdesits Ferenc, Giret Gábor, Galambos Dorina, Vastag Gábor és Jamie Winchester, az új dalokban azonban hallhatunk vendégeket is: Gábor Andor, Mihályi Réka.

A szövegek írásában most ismét Varga Livius segédkezett a Quimby próbák és koncertek közötti szabad napjainkban. A dalok ugyan hosszú ideig, de annál vidámabban készültek. A végeredmény már hallható! És senki se felejtse: Folyt.köv.

Üdvözlettel,
Balanyi Szilárd"

Tovább info: www.szilard.net

Kapcsolat:
Podlovics Péter
podlovics@mentha.hu
06 30 933 0652

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia