LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

GOLDHAND
Stay

(G Production)

Original Radio Edit mp3 | wav
Club Radio Edit mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Goldhand napjaink legnépszerűbb és legkeresettebb hazai lemezlovasainak egyike, a budapesti éjszaka sztár DJ-je, a White Angel, a Bed Beach, a Dokk és a Moulin Rouge vezető rezidense, a Music Channel White Angel / Bed Beach Top 10 című heti slágerlista műsorának, valamint a Radio Face szombat esti sávjának műsorvezetője.

Nem csak az összes nagy hazai klubot járta be fantasztikus DJ-performanszával, de alkalma volt együtt zenélni olyan világsztárokkal is, mint Chris Lake, Mark Knight vagy DJ Antoine! Első saját dala, a "Rain Down On Me" a klubok egyik legnagyobb hazai kedvence lett 2011-ben, a hozzá készített videoklip pedig 1 milliós YouTube letöltésével, valamint VIVA és Music Channel "A" listás játszásaival a stílus talán legnagyobb slágerévé vált!

2012-ben itt a vadonatúj Goldhand-sláger, a "Stay"! Az új felvétel egy igazi meglepetés, hiszen sem hazai, sem nemzetközi sztár DJ nem vállalkozott még lassú dal megjelentetésére eddig. A gyönyörű dalhoz vad érzelmeket kiváltó, drámai hangvételű, világszínvonalú videoklip is készült a társrezidens DJ és jó barát Magonyi L kiváló rendezésében.

"Arra szerettem volna felhívni a közönség figyelmét, hogy semmi sem örök. Ezért nem szabad semmit sem magától értetődőnek venni!" - mondta Goldhand a "Stay" videoklipjének mondanivalójáról.

Azért, hogy a "Stay" ne csak a rádiók, hanem a hazai és a nemzetközi klubok kedvence is lehessen, nagyszerű remixek is készültek a dalból. Ám külön a rádiósok számára született meg a Club Radio Edit, ami az eredeti lassú dal gyors remixének rádióbarát, rövid változata. Mindkét verzió letölthető a fenti linkekre kattintva!

Kapcsolódó linkek: www.goldhand.hu | www.facebook.com/goldhand.dj

Booking: Kaposi Eszter | +36 30 948 5446 | info@goldhand.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia