LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

CALIFORNIA AVE
The Disco Body

(C.AVE / Swoop Records)
DunaBeats

Radio edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Sorozatban érkeznek a trackek mostanság a pár hónappal ezelőtt felbukkant California Ave-tól. Az aktuális track, a "The Disco Body" a harmadik a sorban, melyet a DJ/producer és kiadója megjelentet.

A felvétel egy nagyon kellemes kis disco house darab, sokat nem is lehet és nem is kell róla irni. Ezt meg kell hallgatni, és utána annyi csupán a teendő, hogy játszani kell. Nagy tévedés nem lehet, ha olyan arcok karcolták lemezre vagy tették fel pendrive-ra, mint Dario Nunez, Dave Kurtis vagy David Jones. Lehetne itt most írni, hogy ilyen meg olyan eladási listán ilyen meg olyan helyezéseket ért el, manapság ez igen nagy divat. Jelen esetben csupán annyi lesz leírva, hogy három jelentős Top Charton (DJTunes , DJ Shop, Juno) hetekig a Top 10-ben volt látható a több mint 1 hónappal ezelőtti külföldi debütáláskor, és a "The Disco Body" a mai napig is ott van ezen listákon.

A "The Disco Body" című muzsikához videoklip is készült, amely most van belistázáson a VH1 csoportnál, illetve az MCM mediánál is. Aki szeretne egy kis ízelítőt kapni a California Ave ízvilágból, bátran kattintson erre a linkre.

További info és DJ-szett rendelés: californiaave1@gmail.com | +36 70 636 9452

Kapcsolódó linkek: www.california-avemusic.eu | www.facebook.com/californiaave

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia