LETÖLTHETŐ MP3 FÁJLOK:

FANKADELI

Ez a mi mesénk mp3
Ennyi mp3
Gyermek mp3

Kedves rádiósok!

FankaDeli a forró nyári napokon sem tétlenkedik: a Kowalsky meg a Vega néven ismert formációból Kowával készít közös lemezt, amely szeptemberben kerül a boltok polcaira.

Az album első hírnökeként máris bemutatkozik egy igazi különlegesség: a srácok elkészítették egy korábbi FankaDeli-felvétel "Kowás" változatát "Ez a mi mesénk" címmel. A dal sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy úgy tűnik, az előadók nem tudják tartani ígéretüket; történt ugyanis, hogy azt ígérték, 300 ezer YouTube-meghallgatásnál felkerül első közös klipjük, de úgy néz ki, az elkészítésre nem maradt elég idejük...

FankaDeli mostanában nagyon belejött a klipforgatásba: az Ismerős Arcokkal az "Ennyi" című dalhoz készített videó már elérhető, a visszajelzések pedig igen pozitívak! Koncertfelvétel is készült a közös dalról, amely a később megjelenő FankaDeli DVD-n lesz látható.

A két szerzemény mellett pedig egy harmadik is jó eséllyel pályázik a rádióhallgatók kedvence címre, ugyanis FankaDeli készített még egy különlegességet "Gyermek" címmel. A nótában Feri felesége is szerepel, akit énekesi ambíciói helyett a dal mondanivalója késztetett a közreműködésre.

További információk és fellépésidőpontok: Weboldal | Facebook

Kapcsolat és műsorszervezés: +36 70 316 8778 | fanka@nightchild.hu

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia