LETÖLTHETŐ MP3 FÁJLOK:

BOGI
Mesehős

(Amiaudio)

Radio Edit
David Smesh Radio Mix
David Smesh Remix

Kedves rádiósok!

Bognár Tibi legújabb felfedezettje Bogi, akire Barbee-hoz hasonló módon az egyik videomegosztó oldalon talált rá! Tibi korábban a két VIVA Comet-díjas énekesnő, Lola, majd később Barbee karrierjét indította útjára, és most itt a legújabb szemtelenül fiatal énekesnő, aki még nem töltötte be a 16. életévét sem!

"Bogi fiatal kora ellenére fantasztikus hanggal van megáldva. Amikor előszőr meghallottam élőben énekelni, csak ámultam bámultam a stúdióban! Szinte rögtön tudtam, hogy milyen stílust tudnék neki elképzelni, ami Boginak is nagyon tetszett, mert ez a műfaj áll hozzá a legközelebb. Boginak minden esélye megvan arra, hogy jövőre a legjobb új előadók között soroljuk a nevét" - mesélte Bognár Tibi.

Kovacsics Ádám, a Unique együttes zeneszerzője és tagja, akinek már számos slágert köszönhetünk, megtalálta a Bogi számára a legmegfelelőbb zenei hangzást. A szöveget pedig az egykori tinisztár, Barbee és Lakatos Levente írták. Így született meg a "Mesehős" című slágervárományos.

A dalhoz természetesen videoklip is készült Galler András "Indián" rendezésében, a hippie style hangulatot pedig Lakatos Márk álmodta meg! Bogi "Mesehős" című debütáló videóját augusztus 20-tól a VIVA a legerősebb játszásban indította, de már a YouTube-on is megnézhetjük.

A "Mesehős" című újdonság Radio Edit változata mellett a klubosabb David Smesh Radio Mix és a David Smesh Remix már letölthető a fenti linkekre kattintva!

Kapcsolódó linkek: Web | YouTube | Facebook | Twitter

Produkciós manager: Bognár Tibor | tibi.bognar@gmail.com | +36 20 264 8848

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia