LETÖLTHETŐ MP3 FÁJLOK:

SUNSHINE STATE
El Ritmo

(Star Xpress)

Radio Edit mp3
Club Mix mp3

Kedves rádiósok!

Fernando nevét olvasva biztos mindenkinek beugranak a "Hiányzol" vagy az "Itt a nyár" című örökérvényű slágerek, melyek annak idején a Peat Jr. & Fernando DJ/producer páros égisze alatt jelentek meg. 2012-ben Fernando összeállt két fiatal DJ-vel - akiket Joker és Tommy Da Creep néven ismerhetünk -, akik már 2009 óta működnek Sunshine State néven.

A srácok elhatározták, hogy egy új, eredeti hangzást és egy egyedi dalt fognak a nemzetközi piacra dobni. Így született meg az "El Ritmo", mely most letölthető a fenti linkekről két verzióban. A dal a maga stílusában azért számít egyedinek, mert eddig még nem fordult elő olyan, hogy egy nigériai és egy paraguayi énekes egy közös dalban szerepeljen. A fiúk igyekeztek a ma legdivatosabb és legelfogadhatóbb stílusban elkészíteni a dalt, vegyítve a spanyol és az angol nyelvet.

A holland Star Xpress kiadó gondozásában napvilágot látott "El Ritmo" a megjelenését követő második nap után a djtunes.com digitális zeneáruház eladási listájának TOP 10-es mezőnyébe került. Kanadában, Ecuadorban, Brazíliában, az USA-ban, Romániában, Olaszországban és Szlovákiában már nagy sikernek örvend a felvétel a DJ-k és a rádiósok körében.

Az "El Ritmo" slágeres hangzása és hirtelen gyors elterjedése következtében a fiúk úgy döntöttek, hogy forgatnak hozzá egy videoklipet, melynek jeleneteit Budapesten és Siófokon rögzítették.

A srácok műsora (2-3 órás DJ-szett) igény szerint élő énekessel vagy MC kísérettel is leköthető, valamint tartalmaz SeXxX Drink promóciót (italkóstoltatás hoszteszlányokkal, értékes ajándékokkal), valamint promóciós CD-k osztogatását. A részletes kiajánló letölthető itt.

Műsorrendelés: info@sunshinestate-music.com | +36 70 668 2880 | +36 70 615 3666

Remixfelkérés: info@fernandomuzax.hu | +36 20 262 6771

Kapcsolódó linkek: Weboldal | Facebook | Beatport

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia