LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

FARKAS-JENSER BALÁZS
ÉS ZENEKARA

Nézz rám

(LazloCo)

Radio Edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Farkas-Jenser Balázs, a Megasztárban feltűnt énekes és zenész másfél éve játszik zenekarával, amelynek tagjai a verseny alatt sem hanyagolták el a próbákat. A banda legelső közös dala a "Nézz rám" című dal, amit együttes erővel hoztak létre, így izgatottan várják a dal fogadtatását.

"Külön öröm nézni egy dalnál, ahogy egy alap elképzelést a többi zenekartag is megtámogat a maga egyéniségével, és egy új, sokszínű hangulat az eredmény!" - mesélte Farkas-Jenser Balázs, majd hozzátette: "Úgy érzem, ez a dal tényleg jól mondja el, hogy mit szeretnénk csinálni a jövőben a zenével: mesélni, hitet adni, megnyugtatni vagy épp felpörgetni, adni olyan dalokat, amikre sokan mondhatják azt, hogy olyan, mintha pont neki írták volna."

A zenekar ambícióihoz mérten rengeteget próbál, készül az élő koncertezésre, mivel céljuk a magyar élőzene izgalmas részévé válni eredeti, ritmusos pop-rock dalaikkal és pörgős koncertjeikkel.

A "Nézz rám" című bemutatkozó dalhoz készült videoklip a TV2-n debütált november közepén, most pedig a felvétel letölthető a fenti linkekre kattintva.

Kapcsolat: managementfjb@gmail.com
+36 70 333 5358 (Balázs) | +36 30 436 0819 | +36 30 523 8588

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia