LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

MAXISUN

(szerzői kiadás)

Édes így az élet
mp3 | wav

Lépjük át
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A Maxisun zenekar a zeneipar különböző tájairól érkezett muzsikusok alkotta olyan kezdeményezés, amely a különféle zenei stílusokat ötvözi. Dalszövegeik az emberi élet nagy kérdéseit boncolgatják egy sajátos "Maxisunos" szemüvegen, világképen keresztül.

A formáció tagjai az elmúlt években a hazai könnyűzenei élet olyan neves képviselőivel dolgoztak közös zenei projekteken, mint Keresztes Ildikó, Szikora Róbert, a Király testvérek, Czerovszky Heni, Pflum Orsi, Almási Enikő, Almási Attila, Mohai Tamás, Köves "Pinyó" Miklós vagy épp Karányi.

A Maxisun "Édes így az élet" című dala a 39. héttől 4 alkalommal a Petőfi rádió listáján a legtöbbet játszott magyar dal volt, utána pedig még hetekig volt a top30-ban.

Hasonlóan kiváló eredményeket ért el a csapat "Lépjük át" című felvétele is, amely az mr2-n eddig 124 alkalommal hangzott el.

Itt az idő tehát, hogy a Maxisun zenéjét a rádiók (és így a közönség) még szélesebb körben megismerjék - a fenti linkekre kattintva letölthető a zenekar mindkét aktuális dala!

A Maxisun zenekar tagjai:
Somlai Tamás - ex-Fresh Fabrik, Very Bad Things
Szalóki Zoltán - Random Deeds, Special Thanks
Barczi Gábor - Yava, Superbutt, Fandora, Special Thanks
Riskó Áron - Special Thanks
Szabó András B.- Fresh Fabrik
Tomkovics Krisztián - ThomChris

További információ: www.facebook.com/maxisunband

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia