LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

MALIBU BREEZE
Havana Loca

Kiadó: DanceMania Recordings
Kiadás éve: 2013
Szerző: A. Cussano / D. Filippone

Radio Edit mp3 | wav
Stereo Palma Edit mp3 | wav
Jason Mill Remix Edit mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Az elmúlt hetekben az internetes fórumokon és a Facebookon is megjelent a Malibu Breeze legújabb felvételének a teasere, amelyre nagyon sokan felkapták a fejüket, és pár lemezlovas, valamint a Music Fm rádió már pörgethette is a dalt, időközben megjelent Beatporton is, de a hivatalos RADIO Promo csak most érkezik.

Bonest és Ndee-t, azaz a Malibu Breeze srácokat nem nagyon kell bemutatni már, hiszen évek óta jobbnál jobb hivatalos remixekkel (Stereo Palma feat. Craig David - Our Love, Supertons - Nightclub Kings, Last Vegas - Sexy Girl, Inna - Hot - ez utóbbi az amerikai megjelenés hivatalos remixe volt), valamint saját dalokkal ("Gruv", "Now That You're Gone") és mashupokkal bombázzák a rádiókat és a klubokat nagy sikerrel.

Az új Malibu Breeze-dal a "Havana Loca" 2013-as átirata, amely megelőlegezi a nyarat, és nem titkoltan a srácok egy következő szintre történő belépőnek szánják karrierjükben. A felvételhez a nemzetközi sikereket magáénak tudó Stereo Palma és a mostanában nagyon népszerű hazai fiatal producer, Jason Mill készített remixeket.

A dal a nyár egyik nagy slágervárományosa. Pörgessétek sokat - mindhárom változatból készült rádió verzió, amelyek letölthetők a fenti linkekre kattintva.

További info: www.malibubreezemusic.com

Kapcsolat és booking: info@malibubreezemusic.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia