LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

HIEN

No More

Radio Edit mp3 | wav

Kiadó: Tom-Tom Records
Kiadás éve: 2013
Szerző: Hien, Diaz Beats / J K Palmer

Who Matters

Zoohacker Remix mp3 | wav

Kiadó: Tom-Tom Records
Kiadás éve: 2012
Szerző: Hien, Palásti Kovács Zoltán Zoohacker / Király Viktor

Kedves rádiós kollégák!

2008-ban, mindössze 14 évesen vált ismertté a vietnami származású énekes leányzó, Hien. Az eltelt bő 4 évben rengeteg dolog történt Hien életében, ami újabb és újabb inspirációt adott neki zenei karrierje alakítgatásához. Bár gyermekként fogorvosi pályáról álmodott, a benne rejlő muzikalitás egyre nagyobb teret nyert el a mindennapi életében.

2010-ben az énekesnő megírta első saját szerzeményét, a "Not Livin' In Yesterday"-t, ami a Ti munkátoknak köszönhetően több héten keresztül vezette a játszási listákat. Ezért végtelenül hálásak vagyunk Nektek.

Hien azóta folyamatosan írja a dalokat. Szerelemről, fájdalomról, az élet vidámabb vagy éppen mélyebb, elgondolkodtatóbb dolgairól alkotott véleményét a 2013. március 6-án, vagyis a 19. születésnapján megjelenő "Sweet Talk" című második nagylemezére fogalmazta meg és gyűjtötte össze 11 saját szerzeményben.

Az albumról szeretettel küldjük a "No More" című felvételt, amit épp egy szakítás utáni továbblépés és az ízig-vérig ősi, női energia ihlette. A középtempós dalhoz természetesen videoklip is készült.

Hien múlt nyári, "Who Matters" című szerzeménye pedig Zoohackert ösztönözte egy zseniális remix elkészítésére, amit szintén nagy örömmel osztunk most meg Veletek mind audio, mind pedig video formában.

Az új lemezzel, közeli és távoli terveinkkel kapcsolatos interjúmegkereséseitekhez a legnagyobb szeretettel állunk a rendelkezésetekre. Nélkületek az elmúlt évek nem alakulhattak volna ennyire hatékonyan és eredményesen. Ezúton is köszönjük nektek, és számítunk rátok a jövőben is.

Hien és Petronella

Hien legfrissebb hírei: Web | Facebook | Twitter

Kapcsolat, interjúegyeztetés: Varga Petronella | 06 70 610 95 37 | petronellavarga@gmail.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia